شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

واکنش آمریکا به توافقنامه احداث خط ریلی راهبردی رشت-آستارا

آمریکا به امضای توافقنامه احداث خط ریلی راهبردی رشت-آستارا واکنش نشان داد و گفت هر گونه تلاش برای دور زدن تحریم‌ها علیه روسیه موجب نگرانی برای واشنگتن است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی در این خصوص گفت: «هر گونه تلاش برای دور زدن تحریم‌ها واشنگتن را نگران می‌کند.»

توافقنامه احداث خط آهن رشت – آستارا بین جمهوری اسلامی ایران و روسیه امروز چهارشنبه طی مراسمی با حضور سید ابراهیم رئیسی و ولادیمیر پوتین به صورت ویدئو کنفرانس به امضاء رسید.

آیت الله رئیسی در این مراسم گفت: بدون تردید این توافق گامی راهبردی برای دو کشور است. همکاری های دو کشور در حوزه های مختلف وجود دارد و این هم جلوه های همکاری است است که امروز میان دو کشور رقم می خورد. کشورهای دیگری در این مسیر قرار دارند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نیز در مراسم امضای توافقنامه احداث این خط ریلی اظهار داشت: تصمیم اصولی برای این اقدام در سال ۲۰۲۲ اتخاذ شد و امروز این ایده که سابقه ۲۰ ساله دارد، به مرحله عمل خواهد رسید.

پوتین گفت: این خط ریلی ۱۶۲ کیلومتری که دو شهر رشت و آستارا در ایران را به شکل ریلی به یکدیگر متصل می‌کند، این فرصت را فراهم می‌کند که شاهد حمل و نقل ریلی بدون وقفه در کل مسیر کریدور شمال به جنوب باشیم.

کارشناسان می‌گویند اهمیت این توافقنامه از این جهت است که بعد از ۲۳ سال گذرگاه ریلی شمال-جنوب تکمیل می‌شود و جنوب آسیا را به شمال اروپا متصل می‌کند. همچنین درآمدزایی چشمگیر و پایدار ارزی این مسیر می‌تواند رقیبی برای صادرات نفت باشد./فارس

ارسال نظر