غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

دیپلمات آمریکایی: ایران از ما نمی‌ترسد

یک دیپلمات با سابقه آمریکایی در سخنانی با اشاره به فعالیت‌های هسته‌ای ایران گفت که ایران آن گونه که باید از ما هراسی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 19
کد خبر: ۱۸۴۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دنیس راس، دیپلمات با سابقه آمریکایی و مشاور ارشد سه رییس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای گفت: ایران آنگونه که باید از ما بترسد، نمی‌ترسد. آن‌ها در مسیر غنی‌سازی ۶۰ درصدی هستند. آن‌ها آشکارا آزمایشی انجام دادند که امکان می‌دهد برخی موارد را تا سطح ۸۳.۷ درصدی غنی‌سازی کنند.

 

به گزارش اسپوتنیک، وی مدعی شد: من مایلم سیاست اعلامی ما تغییر کند و بسیار روشن‌تر شود. بجای آن که بگوییم همه گزینه‌ها روی میز است باید بگویم که دموکراسی را ترجیح می‌دهیم و ترجیح ما این است که دیپلماسی راهی برای حل این مساله باشد.

 

راس افزود: ایران باید بداند که آن‌ها ۴۰ سال در زمینه زیرساخت‌های هسته‌ای سرمایه‌گذاری کرده‌اند و تمام این سرمایه‌گذاری را در معرض خطر قرار داده‌اند.

 

وی که در دولت‌های بیل کلینتون، جورج دبیلو بوش و باراک اوباما فعالیت داشت در ادامه گفت: این واقعیت که آن‌ها تا سطح ۶۰ درصد غنی‌سازی کرده و ۱۶ آبشار از سانتریفیوژ‌های جدید، سانتریفیوژ‌های پیشرفته آی. آر۶ دارند ... یعنی اینکه در مسیری هستند که هر چند تصمیم به ساخت بمب اتمی نگرفته‌اند، اما خودشان را در وضعیتی قرار داده‌اند که گزینه داشتن یک سلاح هسته‌ای را دارند.

 

وی مدعی شد: آن‌ها قصد دارند به مرحله‌ای برسند که نه تنها این گزینه را داشته باشند بلکه معکوس کردن آن هم دشوار باشد. آن‌ها ترسی ندارند و این گونه نمی‌بینند که این مساله آن‌ها را در معرض خطر قرار دهد.

 

راس افزود: بنابراین، ما باید ارتباط برقرار کرده و با آن‌ها به گونه‌ای گفتگو کنیم که هم در کلام و هم در عمل دلیلی داشته باشند که ببینند اوضاع فرق کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر