کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد ادعای آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد آکسیوس: آمریکا و عربستان پیش از سفر بن سلمان، پیمان دفاعی را نهایی می‌کنند بقایی: تاریخ تحریم‌ها علیه ایران به دهه ۳۰ بازمی‌گردد/ ما در مذاکرات جدی بودیم ترامپ رسما خواستار عفو نتانیاهو شد نتایج اولیه انتخابات عراق اعلام شد مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد

دیپلمات آمریکایی: ایران از ما نمی‌ترسد

یک دیپلمات با سابقه آمریکایی در سخنانی با اشاره به فعالیت‌های هسته‌ای ایران گفت که ایران آن گونه که باید از ما هراسی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 19
کد خبر: ۱۸۴۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دنیس راس، دیپلمات با سابقه آمریکایی و مشاور ارشد سه رییس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای گفت: ایران آنگونه که باید از ما بترسد، نمی‌ترسد. آن‌ها در مسیر غنی‌سازی ۶۰ درصدی هستند. آن‌ها آشکارا آزمایشی انجام دادند که امکان می‌دهد برخی موارد را تا سطح ۸۳.۷ درصدی غنی‌سازی کنند.

 

به گزارش اسپوتنیک، وی مدعی شد: من مایلم سیاست اعلامی ما تغییر کند و بسیار روشن‌تر شود. بجای آن که بگوییم همه گزینه‌ها روی میز است باید بگویم که دموکراسی را ترجیح می‌دهیم و ترجیح ما این است که دیپلماسی راهی برای حل این مساله باشد.

 

راس افزود: ایران باید بداند که آن‌ها ۴۰ سال در زمینه زیرساخت‌های هسته‌ای سرمایه‌گذاری کرده‌اند و تمام این سرمایه‌گذاری را در معرض خطر قرار داده‌اند.

 

وی که در دولت‌های بیل کلینتون، جورج دبیلو بوش و باراک اوباما فعالیت داشت در ادامه گفت: این واقعیت که آن‌ها تا سطح ۶۰ درصد غنی‌سازی کرده و ۱۶ آبشار از سانتریفیوژ‌های جدید، سانتریفیوژ‌های پیشرفته آی. آر۶ دارند ... یعنی اینکه در مسیری هستند که هر چند تصمیم به ساخت بمب اتمی نگرفته‌اند، اما خودشان را در وضعیتی قرار داده‌اند که گزینه داشتن یک سلاح هسته‌ای را دارند.

 

وی مدعی شد: آن‌ها قصد دارند به مرحله‌ای برسند که نه تنها این گزینه را داشته باشند بلکه معکوس کردن آن هم دشوار باشد. آن‌ها ترسی ندارند و این گونه نمی‌بینند که این مساله آن‌ها را در معرض خطر قرار دهد.

 

راس افزود: بنابراین، ما باید ارتباط برقرار کرده و با آن‌ها به گونه‌ای گفتگو کنیم که هم در کلام و هم در عمل دلیلی داشته باشند که ببینند اوضاع فرق کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار