دیپلمات آمریکایی: ایران از ما نمی‌ترسد-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

دیپلمات آمریکایی: ایران از ما نمی‌ترسد

یک دیپلمات با سابقه آمریکایی در سخنانی با اشاره به فعالیت‌های هسته‌ای ایران گفت که ایران آن گونه که باید از ما هراسی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 19
کد خبر: ۱۸۴۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دنیس راس، دیپلمات با سابقه آمریکایی و مشاور ارشد سه رییس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای گفت: ایران آنگونه که باید از ما بترسد، نمی‌ترسد. آن‌ها در مسیر غنی‌سازی ۶۰ درصدی هستند. آن‌ها آشکارا آزمایشی انجام دادند که امکان می‌دهد برخی موارد را تا سطح ۸۳.۷ درصدی غنی‌سازی کنند.

 

به گزارش اسپوتنیک، وی مدعی شد: من مایلم سیاست اعلامی ما تغییر کند و بسیار روشن‌تر شود. بجای آن که بگوییم همه گزینه‌ها روی میز است باید بگویم که دموکراسی را ترجیح می‌دهیم و ترجیح ما این است که دیپلماسی راهی برای حل این مساله باشد.

 

راس افزود: ایران باید بداند که آن‌ها ۴۰ سال در زمینه زیرساخت‌های هسته‌ای سرمایه‌گذاری کرده‌اند و تمام این سرمایه‌گذاری را در معرض خطر قرار داده‌اند.

 

وی که در دولت‌های بیل کلینتون، جورج دبیلو بوش و باراک اوباما فعالیت داشت در ادامه گفت: این واقعیت که آن‌ها تا سطح ۶۰ درصد غنی‌سازی کرده و ۱۶ آبشار از سانتریفیوژ‌های جدید، سانتریفیوژ‌های پیشرفته آی. آر۶ دارند ... یعنی اینکه در مسیری هستند که هر چند تصمیم به ساخت بمب اتمی نگرفته‌اند، اما خودشان را در وضعیتی قرار داده‌اند که گزینه داشتن یک سلاح هسته‌ای را دارند.

 

وی مدعی شد: آن‌ها قصد دارند به مرحله‌ای برسند که نه تنها این گزینه را داشته باشند بلکه معکوس کردن آن هم دشوار باشد. آن‌ها ترسی ندارند و این گونه نمی‌بینند که این مساله آن‌ها را در معرض خطر قرار دهد.

 

راس افزود: بنابراین، ما باید ارتباط برقرار کرده و با آن‌ها به گونه‌ای گفتگو کنیم که هم در کلام و هم در عمل دلیلی داشته باشند که ببینند اوضاع فرق کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده