تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم

واکنش مشاور امنیت ملی کاخ سفید به ورود یک ناشناس به خانه‌اش

مشاور امنیت ملی کاخ سفید بدون ارائه توضیح یا جزئیاتی درباره ورود غیرقانونی شخص ناشناس به خانه‌اش، گفت که به سرویس مخفی آمریکا اعتماد کامل دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 18
کد خبر: ۱۸۴۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «جِیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، بعد از افشا شدن خبر ورود غیرقانونی یک مرد ناشناس به خانه‌اش، به این حادثه واکنش نشان داد.

سه مقام دولتی آمریکا بامداد چهارشنبه به روزنامه «واشنگتن پست» گفتند که یک مرد ناشناس حدود دو هفته قبل و بدون اینکه توسط مأموران محافظ سالیوان شناسایی شود، قدم‌زنان وارد خانه او شده است.

سالیوان شامگاه چهارشنبه در گفتگوی کوتاهی با خبرنگاران در پاسخ به سوال آنها درباره ورود غیرقانونی به خانه‌اش، گفت که به سرویس مخفی آمریکا اعتماد کامل دارد.

به گفته یک منبع مطلع، هیچ نشانه‌ای از ورود شخص مذکور به خانه مشاور امنیت ملی کاخ سفید با توسل به زور یا مخفیانه وجود نداشته و این در حالی است که مأموران سرویس مخفی آمریکا به‌صورت شبانه‌روزی از سالیوان محافظت می‌کنند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، سالیوان از ارائه هرگونه توضیح یا جزئیات درباره حادثه ورود مزاحم به خانه‌اش خودداری کرد، اما گفت: «من به سرویس مخفی کاملاً ایمان و اعتماد دارم».

طبق گزارش‌ها، ورود غیرقانونی یک شخص به خانه مشاور امنیت ملی کاخ سفید اولین حادثه از نوع خود نبوده و پیش از آن یک سری شکاف‌های امنیتی نگران‌کننده برای سیاستمداران و مقامات دولتی آمریکا رخ داده است.

روز دوشنبه بود که مردی به دلیل حمله با چوب بیسبال به دو دستیار «جری کانولی» نماینده دموکرات کنگره آمریکا از ایالت ویرجینیا، دستگیر شد.

پیش از آن نیز در ماه اکتبر، یک مهاجم وارد خانه «نانسی پلوسی» رئیس وقت مجلس نمایندگان آمریکا در سانفرانسیسکو شد و با چکش به شوهر او حمله کرد./ فارس

ارسال نظر