جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است

پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران/ کاهش دمای پایتخت در ابتدای هفته آینده

پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران/ کاهش دمای پایتخت در ابتدای هفته آینده بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران آسمان تهران طی امروز و فردا صاف و در برخی ساعات با وزش باد شدید همراه است و دمای پایتخت در ابتدای هفته آینده کاهش می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 18
کد خبر: ۱۸۴۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران تا روز جمعه آسمانی صاف تا کمی ابری در بعضی ساعات همراه با وزش باد و در ساعات عصر تا شب روز پنجشنبه در بیشتر نقاط به ویژه نیمه جنوبی استان، گاهی با وزش باد شدید و خیزش موقت گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

از بعد از ظهر روز شنبه با ورود سامانه بارشی و بروز ناپایداری‌های همرفتی در سطح استان افزایش ابر گاهی وزش باد شدید و برای روز یکشنبه در بعضی ساعات همراه با رگبار و رعد و برق و روز دوشنبه در نیمه جنوبی وزش باد شدید مورد انتظار است.

با توجه به ویژگی‌های سامانه‌های این فصل وزش باد شدید گاهی همراه با خیزش گرد و خاک به ویژه در ساعات بعد از ظهر تا شب دور از انتظار نیست.

از امروز تا روز جمعه روند افزایش دما و برای روزهای یکشنبه و دوشنبه کاهش دما پیش بینی می‌شود.

همچنین آسمان تهران فردا (۲۹ اردیبهشت ماه) صاف، گاهی وزش باد و به تدریج افزایش ابر با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد و طی شنبه (۳۰ اردیبهشت) قسمتی ابری تا نیمه ابری و در بعد از ظهر افزایش ابر و گاهی وزش باد شدید و در اواخر وقت بارش پراکنده با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی ۲۴ ساعت گذشته نیز ایستگاه فرودگاه مهرآباد با بیشینه دمای ۲۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه هواشناسی استان بود./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار