ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران/ کاهش دمای پایتخت در ابتدای هفته آینده

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران آسمان تهران طی امروز و فردا صاف و در برخی ساعات با وزش باد شدید همراه است و دمای پایتخت در ابتدای هفته آینده کاهش می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 18
کد خبر: ۱۸۴۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران تا روز جمعه آسمانی صاف تا کمی ابری در بعضی ساعات همراه با وزش باد و در ساعات عصر تا شب روز پنجشنبه در بیشتر نقاط به ویژه نیمه جنوبی استان، گاهی با وزش باد شدید و خیزش موقت گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

از بعد از ظهر روز شنبه با ورود سامانه بارشی و بروز ناپایداری‌های همرفتی در سطح استان افزایش ابر گاهی وزش باد شدید و برای روز یکشنبه در بعضی ساعات همراه با رگبار و رعد و برق و روز دوشنبه در نیمه جنوبی وزش باد شدید مورد انتظار است.

با توجه به ویژگی‌های سامانه‌های این فصل وزش باد شدید گاهی همراه با خیزش گرد و خاک به ویژه در ساعات بعد از ظهر تا شب دور از انتظار نیست.

از امروز تا روز جمعه روند افزایش دما و برای روزهای یکشنبه و دوشنبه کاهش دما پیش بینی می‌شود.

همچنین آسمان تهران فردا (۲۹ اردیبهشت ماه) صاف، گاهی وزش باد و به تدریج افزایش ابر با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد و طی شنبه (۳۰ اردیبهشت) قسمتی ابری تا نیمه ابری و در بعد از ظهر افزایش ابر و گاهی وزش باد شدید و در اواخر وقت بارش پراکنده با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی ۲۴ ساعت گذشته نیز ایستگاه فرودگاه مهرآباد با بیشینه دمای ۲۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه هواشناسی استان بود./ مهر

ارسال نظر