شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات  آیین نامه تعیین تعرفه دلالان معاملات املاک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص محرومیت کارکنان دولت از برخی مزایای غیرمستمر حق‌آبه پارک ۷۸۰ هکتاری چیتگر قطع شد پیش‌بینی بارش‌های کشور تا پایان آبان ۱۴۰۴

هواشناسی ایران امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد / کاهش دما در راه است

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اعلام کرد که از روز شنبه ۱۸ مرداد در اردبیل و غرب سواحل دریای خزر وزش باد شمالی و کاهش نسبی دما، ابرناکی گاهی بارش پراکنده انتظار می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 07
کد خبر: ۲۸۵۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیاییان در مورد وضعیت هوای کشور اعلام کرد: طبق پیش بینی کلی و بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری پنجشنبه (۱۶ مرداد ماه) در ارتفاعات واقع در شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی، همچنین جنوب سیستان و بلوچستان، مناطقی از هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس ساعات بعدازظهر افزایش ابر و رگیار و رعدوبرق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

وی گفت: برای جمعه (۱۷ مرداد) در ارتفاعات البرز و جنوب سیستان و بلوچستان مناطقی از شرق و شمال هرمزگان و جنوب کرمان این وضعیت پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: شنبه (۱۸ مرداد) تنها در ارتفاعات واقع در شمال غرب، غرب و ارتفاعات شمال هرمزگان و جنوب کرمان رگبار پراکنده انتظار می‌رود و از ساعات بعدازظهر در اردبیل و غرب سواحل دریای خزر وزش باد شمالی و کاهش نسبی دما، ابرناکی گاهی بارش پراکنده پیش بینی شده است.

ضیاییان با بیان اینکه یکشنبه (۱۹ مرداد) در مناطقی از شمال غرب اردبیل، سواحل شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی ابرناکی بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود، گفت: برای دوشنبه (۲۰ مرداد) نیز این وضعیت در مناطق ذکر شده ادامه خواهد داشت و همچنین در خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی نیز افزایش ابر و رگبار باران و در دامنه‌های جنوبی البرز نیز وزش باد و کاهش نسبی دما رخ می‌دهد.

وی تأکید کرد: طی پنج روز آینده در نیمه شرقی کشور، جنوب و جنوب غرب، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک پیش بینی می‌شود و برای دوشنبه (۲۰ مردادماه) وزش باد و خیزش گردوخاک در نوار شرقی کشور افزایش می‌یابد و شرق دریای عمان در پنج روز آینده و دریای خزر در روز‌های یکشنبه و دوشنبه مواج می‌باشد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران نیز اظهار کرد: آسمان تهران پنجشنبه (۱۶ مردادماه) صاف تا کمی ابری در بعد از ظهر افزایش ابر و افزایش باد و احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود و برای روز جمعه ۱۷ مردادماه آسمان تهران، صاف تا کمی ابری در بعد از ظهر افزایش ابر و افزایش باد و احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود./اقتصادآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار