دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

وضعیت ترافیک پایتخت درپی توفان/ سقوط چندین درخت و تابلو

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران وضعیت ترافیکی تهران درپی وقوع توفان را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 08
کد خبر: ۱۸۸۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: در ساعت ۱۷:۲۰ امروز در مسیر غرب به شرق آزادراه شهید فهمیده قبل از رحمانی با توجه به وزش شدید باد سقوط تابلو تبلیغاتی و انسداد معبر را شاهد بودیم که به همین علت بار ترافیکی پر حجمی را در این محدوده شاهد هستیم.

شریفی ادامه داد: در مسیر‌های خیابان مصطفی خمینی ۱۵ خرداد، آزادی به شرق تقاطع بهبودی، مسیر خیابان مولوی وحدت اسلامی، خیابان حافظ - جمهوری، میدان سپاه و خیابان هاشمی قصرالدشت سقوط درخت و در معابر بزرگراه یادگار ایوانک و آزادراه به غرب قبل از رحمانی همچنین بزرگراه ستاری سقوط تابلو‌های تبلیغاتی رخ داد.

وی در ادامه گفت: در همین ساعت در ضلع جنوب شرقی میدان بهارستان (منطقه۱۲) یک اصله درخت روی سه دستگاه خودرو و یک نفر عابر پیاده سقوط کرد که عابر مجروح و توسط اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافت.

وی به شهروندان توصیه کرد که از تردد‌های غیرضروری در سطح معابر پایتخت جداً خودداری و در صورت تردد در معابر شهری حتماً جهت دیدن و بهتر دیده شدن چراغ‌های وسیله نقلیه خود را روشن و با سرعت مطمئنه تردد کنند و در نقاطی که دارای ترافیک به خاطر سقوط درختان و تابلو‌ها با صبر و حوصله بیشتری به حرکت بپردازند. / ایسنا

ارسال نظر