صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

افزایش پرداخت وام ازدواج و فرزند برای این دسته از متقاضیان

افزایش پرداخت وام ازدواج و فرزند برای این دسته از متقاضیان بانک مرکزی اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا امروز، بانک های عامل بیش از ۱۰.۷ همت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزند پرداخت کرده اند که این میزان طی بازه زمانی مشابه در سال گذشته ۹.۴ همت و در سال ۱۴۰۰ نیز ۳.۹ همت بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 19
کد خبر: ۱۸۴۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی ضمن اعلام این خبر گفت: توزیع سهمیه های تسهیلات قرض الحسنه ازدواج بر اساس شاخص هایی همچون منابع قرض الحسنه پس انداز و جاری بانک ها، تعداد شعب هر بانک، پراکندگی در سطح استان ها، زمینه های تخصصی فعالیت بانک ها، عملکرد سنوات گذشته بانک های عامل و با مصوبه شورای پول و اعتبار به عنوان تنها مرجع رسمی سیاستگذاری پولی و اعتباری کشور تعیین و در سال جاری قبل از موعد قانونی به بانک‌های عامل ابلاغ شده است.

 

مهدی صحابی افزود: بر این اساس، بانک مرکزی برای اولین بار در پایان اسفندماه سال گذشته و با هدف کاهش وقفه ایجاد شده در ابتدای سال در سنوات قبل که به دلیل عدم ابلاغ سهمیه های سال جدید بر اثر زمان بر بودن تعیین سهمیه ها و طرح و تصویب آن در کمیسیون های این بانک صورت می گرفت؛ سهمیه های مربوط به فروردین و اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ را به صورت دو دوازدهم تعیین و در اولین روز کاری سال جاری (۵ فروردین ماه) ابلاغ کرده است.

 

وی با بیان اینکه عملکرد شبکه بانکی در پرداخت این تسهیلات در سنوات گذشته که همواره مورد تقدیر مقامات و نهادهای ذیربط از جمله مجلس شورای اسلامی، دولت و ... گردیده بیانگر حساسیت و اهمیت این موضوع برای بانک مرکزی است، افزود: همچنین لازم بذکر است روند سنوات گذشته نیز موید افزایش سرعت پرداخت تسهیلات قرض الحسنه از خرداد ماه بوده و از میزان انتظار دریافت تسهیلات کاسته خواهد شد.

 

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی تاکید کرد: لذا تلاش بانک مرکزی همچون سنوات گذشته نظارت دقیق و پیگیرانه عملکرد شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزند خواهد بود و بانک‌های عامل نیز حتی فراتر از تکالیف قانونی خود پرداخت این تسهیلات را به عنوان مسئولیت اجتماعی خود پذیرفته و به جد و فعالانه در آن شرکت می کنند./شهر خبر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار