گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

انگلیس ۸۶ شخص و نهاد روسی را تحریم کرد

دولت انگلیس با گسترش لیست تحریم‌ها علیه روسیه، ۸۶ شخص و نهاد روسی دیگر را نیز به تحریم‌ها اضافه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 19
کد خبر: ۱۸۴۸۵۹

به گزارش رابرد معاصر؛ در ادامه تنش‌زایی‌های کشورهای غربی با روسیه و اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه مسکو به بهانه آغاز عملیات نظامی ویژه در منطقه دونباس، انگلیس لیست تحریم‌ها علیه این کشور را گسترش داد.

 

دولت انگلیس امروز (جمعه) طی بیانیه‌ای اعلام کرد که ۸۶ شخص و نهاد روسی را با هدف جلوگیری از صادرات، به لیست تحریم‌های اقتصادی اضافه کرده است.

 

کشورهای عضو گروه ۷ که قرار است اجلاسی را از امروز در ژاپن شروع کنند نیز تهدید کرده‌اند که تحریم‌های جدیدی را با هدف حمایت از اوکراین و تنگ‌تر کردن حلقه اقتصادی علیه روسیه اعمال می‌کنند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، لیست تحریم‌های لندن علیه مسکو اکنون شامل آژانس دولتی انرژی اتمی روسیه «روس‌اتم» و همچنین شرکت‌های مرتبط با حوزه‌های انرژی، فلزات، دفاع، حمل‌و‌نقل، و مالی این کشور می‌شود.

 

وزارت خارجه انگلیس نیز مدعی شد که دارایی‌های دولتی روسیه در این کشور تا زمانی که مسکو خسارات وارده به اوکراین در جریان عملیات نظامی ویژه را پرداخت نکند، مسدود خواهد ماند.

 

شبکه خبری «بلومبرگ» نیز چندی پیش گزارش داده بود که بسته تحریمی جدیدی اتحادیه اروپا علیه روسیه احتمالا شامل ممنوعیت ترانزیت و حمل‌ونقل کالاهای روسی می‌شود. (جزئیات بیشتر)

 

این در حالی است که «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه با بیان اینکه تحریم‌های غرب علیه مسکو اثری بر روند عملیات نظامی ویژه در اوکراین ندارد، هشدار داده بود که این تحریم‌ها می‌تواند باعث لطمه به اقتصاد جهان شده و بحرانی جدید را رقم بزند./ فارس

ارسال نظر