دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود

فرانسه از تحریم‌های جدید علیه روسیه خبر داد

وزیر خارجه فرانسه روز دوشنبه گفت که توافق درباره بسته یازدهم تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه باید پیش از نشست آتی سران کشورهای اروپایی که قرار است در ماه جولای برگزار شود، حاصل گردد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کاترین کولونا» که در نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل صحبت می‌کرد گفت: «همچنان در حال بررسی تحریم‌ها به خصوص در زمینه مسائل فنی و قانونی هستیم و نمایندگان کشورهای اروپایی بار دیگر روز چهارشنبه هفته جاری به بررسی آن خواهند پرداخت. انتظار پایان آن را در نزدیک‌ترین زمان ممکن و پیش از پایان ماه جولای و قبل از نشست سران کشورهای اتحادیه اروپا، داریم».

پیش از این یک منبع بلندپایه اروپایی به خبرنگاران گفته بود که بحث درباره بسته یازدهم تحریم‌ها علیه روسیه همچنان در حال انجام بوده و توافق نهایی درباره آن دور از انتظار نیست».

وی ادامه داد: «تا کنون هیچگونه توافق نهایی درباره تحریم‌های جدید وجود نداشته اما اختلافات جدی در داخل اتحادیه اروپا درباره بسته یازدهم تحریم‌ها علیه روسیه و کمک‌های نظامی به اوکراین وجود ندارد».

پیشتر «اورسولا ون در لاین» گفته بود که بسته یازدهم تحریم‌ها علیه روسیه شامل اقداماتی است که مانع از دور زدن تحریم‌های کنونی می‌شود.

تحریم کشورهای غربی علیه روسیه در حالی اعمال می‌شود که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه چند روز پیش گفته بود که علی‌رغم فشارهای اقتصادی و تحریم‌های غرب، روسیه توانسته بر مشکلات مالی ناشی از تحریم‌ها غلبه کند.

پیشتر «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه نیز با اشاره به باج ندادن بسیاری از کشورهای جهان به غرب برای تحریم روسیه گفته بود: «علی‌رغم فشارها و باج‌گیری‌های غرب، ۸۰ درصد کشورهای جهان به تحریم‌های غرب علیه روسیه نپیوستند»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار