حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد

روسیه ۵۰۰ آمریکایی از جمله اوباما را تحریم کرد

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد اسامی ۵۰۰ تبعه آمریکا از جمله باراک اوباما، رئیس‌جمهور اسبق این کشور در فهرست تحریم‌ها قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 19
کد خبر: ۱۸۴۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت خارجه روسیه امروز جمعه اعلام کرد ۵۰۰ فرد آمریکایی از جمله «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا از ورود به روسیه منع می‌شوند.

 

این تحریم‌ها به تلافی تحریم‌های جدید واشنگتن علیه روسیه وضع شده‌اند. وزارت خارجه روسیه علاوه بر این اعلام کرد درخواست آمریکا برای دسترسی کنسولی به خبرنگار بازداشت‌شده وال‌استریت‌ژورنال را رد کرده است.

 

«ایوان گرشکوویچ»، خبرنگار آمریکایی روزنامه وال‌استریت‌ژورنال در ماه مارس به اتهام جاسوسی، توسط روسیه دستگیر شده است.

 

وزارت خارجه روسیه گفته رد درخواست آمریکا برای دسترسی کنسولی به گرشکوویچ به دلیل امتناع واشنگتن از اعطای روادید به رسانه‌ها برای سفر با وزیر خارجه روسیه به سازمان ملل انجام شده است.

 

در این بیانیه آمده است: «واشنگتن می‌بایست از مدت‌ها پیش این را یاد می‌گرفت که هیچ حمله خصمانه‌ای علیه روسیه بدون تنبیه باقی نخواهد ماند.»

 

ساعاتی قبل‌تر وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده بود برای تنبیه روسیه بابت حمله به اوکراین یکی از شدیدترین تحریم‌ها علیه این کشور را اعلام کرده و ۳۰۰ شخص و نهاد را فهرست‌گذاری کرده است.

 

ژانت یلن، وزیر خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای گفته بود: «اقدام امروز فشارها بر ولادیمیر پوتین برای ادامه حمله وحشیانه خود را افزایش خواهد داد و تلاش‌های جهانی ما برای جلوگیری از فرارهای تحریمی را تقویت خواهد کرد.»

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار