تهران گرم می‌شود، افزایش دما از چهارشنبه/ کاهش مجدد دما در هفته آینده دیوارنگاره میدان جهاد به رنگ پایتخت درآمد + عکس قوه قضاییه: علیرضا سپاهی رابطه زوجیتی با مهشاد کشانی نداشته است سامانه بارشی جدید در راه غرب کشور؛ هشدار به مسافران جاده چالوس ماجرای شیوع طاعون در روسیه صحت دارد؟ کرونا یک قدم عقب رفت / مثبت‌شدن تست‌ها از ۱۷.۴ به ۱۳.۷ درصد رسید / آنفلوانزای B همچنان ویروس غالب ایران است پیش‌بینی جدید هواشناسی از هوای تهران / کاهش دما در راه است سرعت کاهش آب خزر ۶ برابر شد؛ چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟ رانندگی با موبایل چند نمره منفی دارد؟ / ضبط و ابطال گواهینامه به خاطر یک تخلف انتخاب رشته از فردا/ سامانه مجازی فعال شد/ این داوطلبان حق شرکت در کنکور ۱۴۰۶ را ندارند آغاز زودهنگام سامانه‌های بارشی از مهرماه / هشدار به عشایر و کشاورزان هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟

بستن قرارداد معاونت زنان با هیئت افغانستانی صحت دارد؟

بستن قرارداد معاونت زنان با هیئت افغانستانی صحت دارد؟ طی اطلاعیه‌ای از طرف معاونت زنان رئیس‌جمهور، انسیه خزعلی فقط با هیئت افغانستانی در خصوص باز شدن فضا برای آموزش بانوان این کشور دیدار و گفتگو داشته و قراردادی بسته نشده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۴۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به تازگی خبری در برخی رسانه‌ها از قول انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تیتر "خزعلی با طالبان قرارداد بست" منتشر شده که دروغ است.

 

این درحالی است که معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده فقط با هیئت افغانستانی در خصوص باز شدن فضا برای آموزش بانوان این کشور دیدار و گفتگو داشته و قراردادی بسته نشده است.

 

همچنین قرار است وزارت بهداشت ایران تعدادی از بانوان آن‌ کشور را تحت پوشش آموزش قرار دهد.

 

لازم به ذکر است حق پیگیری قانونی دروغ پردازی‌های رسانه‌ای برای معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده محفوظ است./فارس

ارسال نظر
captcha