بیانیه سنتکام درباره تجاوز به برج مراقبت دریایی چابهار سفارت ایران در بغداد: دوران حمله بدون پرداخت هزینه به پایان رسیده است لاوروف: با همه طرف‌های درگیر در بحران خلیج فارس در تماسیم نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله غافلگیرانه ایران به مرکز فرماندهی پایگاه نظامی آمریکا در سوریه حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟

بایدن بسته کمک جدیدی به اوکراین اعلام می‌کند

بایدن بسته کمک جدیدی به اوکراین اعلام می‌کند رئیس‌جمهور آمریکا قرار است بسته کمک نظامی جدیدی به ارزش ۳۷۵ میلیون دلار برای ارائه به اوکراین ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۴۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در حین سفرش به هیروشیما برای شرکت در نشست گروه ۷ بسته کمک نظامی جدیدی به ارزش ۳۷۵ میلیون دلار اعلام خواهد کرد.

 

خبرگزاری رویترز این خبر را به نقل از یک مقام آمریکایی که اشاره‌ای به نام او نشده گزارش داده است.

 

ساعاتی قبل‌تر هم گزارش شده بود بایدن به رهبران گروه ۷ اطلاع داده از برنامه مشترک متحدان برای آموزش کار با جنگنده‌های اف-۱۶ به خلبان‌های اوکراینی حمایت می‌کند.

 

در همین راستا، روز گذشته پایگاه خبری پولیتیکو به نقل از مقام‌های کاخ سفید گزارش داد واشنگتن در حال برنامه‌ریزی برای این احتمال است که درگیری‌های میان اوکراین و روسیه به یک «جنگ منجمد» تبدیل شود.

 

جنگ منجمد در اصطلاحات روابط بین‌الملل به وضعیتی اطلاق می‌شود که در آن درگیری‌های مسلحانه میان طرف‌ها به پایان رسیده اما هیچ معاهده صلح یا ساز و کار سیاسی دیگری که بتواند تنش‌ها میان دو طرف را حل و فصل کند ایجاد نشده و جنگ، هر لحظه ممکن است دوباره آغاز شود.

 

طبق نوشته پولیتیکو، درباره احتمالات مختلف در خصوص احتمال ورود این درگیری به وضعیت انجماد طولانی‌مدت مباحثاتی در نهادهای مختلف دولت بایدن و کاخ سفید انجام شده است.

 

پولیتیکو نوشته وارد شدن درگیری‌های روسیه و اوکراین به چنین وضعیتی برای ایالات متحده و دیگر کشورهای حامی اوکراین نتیجه‌ای مطلوب خواهد بود زیرا تعداد درگیری‌های نظامی افت می‌کند، هزینه‌های حمایت از کی‌یف کاهش می‌یابد و از توجه عموم به جنگ کاسته خواهد شد.

 

پولیتیکو نوشته حتی پیشنهاد چنین برنامه‌ریزی‌هایی می‌تواند اعتماد سران اوکراین به تعهد آمریکا به مسیری که آنها در پیش گرفته‌اند را مخدوش کند، به ویژه با توجه به آنها سیاستمداران جمهوری‌خواه در ماه‌های گذشته بر طبل کاهش حمایت از کی‌یف کوبیده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار