آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

بایدن بسته کمک جدیدی به اوکراین اعلام می‌کند

رئیس‌جمهور آمریکا قرار است بسته کمک نظامی جدیدی به ارزش ۳۷۵ میلیون دلار برای ارائه به اوکراین ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۴۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در حین سفرش به هیروشیما برای شرکت در نشست گروه ۷ بسته کمک نظامی جدیدی به ارزش ۳۷۵ میلیون دلار اعلام خواهد کرد.

 

خبرگزاری رویترز این خبر را به نقل از یک مقام آمریکایی که اشاره‌ای به نام او نشده گزارش داده است.

 

ساعاتی قبل‌تر هم گزارش شده بود بایدن به رهبران گروه ۷ اطلاع داده از برنامه مشترک متحدان برای آموزش کار با جنگنده‌های اف-۱۶ به خلبان‌های اوکراینی حمایت می‌کند.

 

در همین راستا، روز گذشته پایگاه خبری پولیتیکو به نقل از مقام‌های کاخ سفید گزارش داد واشنگتن در حال برنامه‌ریزی برای این احتمال است که درگیری‌های میان اوکراین و روسیه به یک «جنگ منجمد» تبدیل شود.

 

جنگ منجمد در اصطلاحات روابط بین‌الملل به وضعیتی اطلاق می‌شود که در آن درگیری‌های مسلحانه میان طرف‌ها به پایان رسیده اما هیچ معاهده صلح یا ساز و کار سیاسی دیگری که بتواند تنش‌ها میان دو طرف را حل و فصل کند ایجاد نشده و جنگ، هر لحظه ممکن است دوباره آغاز شود.

 

طبق نوشته پولیتیکو، درباره احتمالات مختلف در خصوص احتمال ورود این درگیری به وضعیت انجماد طولانی‌مدت مباحثاتی در نهادهای مختلف دولت بایدن و کاخ سفید انجام شده است.

 

پولیتیکو نوشته وارد شدن درگیری‌های روسیه و اوکراین به چنین وضعیتی برای ایالات متحده و دیگر کشورهای حامی اوکراین نتیجه‌ای مطلوب خواهد بود زیرا تعداد درگیری‌های نظامی افت می‌کند، هزینه‌های حمایت از کی‌یف کاهش می‌یابد و از توجه عموم به جنگ کاسته خواهد شد.

 

پولیتیکو نوشته حتی پیشنهاد چنین برنامه‌ریزی‌هایی می‌تواند اعتماد سران اوکراین به تعهد آمریکا به مسیری که آنها در پیش گرفته‌اند را مخدوش کند، به ویژه با توجه به آنها سیاستمداران جمهوری‌خواه در ماه‌های گذشته بر طبل کاهش حمایت از کی‌یف کوبیده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار