عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

وزارت دفاع روسیه تسلط بر «باخموت» را تایید کرد

وزارت دفاع روسیه با اشاره به پیشروی زمینی گروه نظامی «واگنر» و پشتیبانی هوایی و توپخانه‌ای ارتش این کشور از آنها، تسلط بر شهر راهبردی باخموت را تایید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از اعلامیه فرمانده گروه شبه‌نظامی «واگنر» درباره تسلط بر شهر راهبردی «باخموت» (آرتموفسک) در شرق اوکراین، مسکو این موضوع را تایید کرد.

 

وزارت دفاع روسیه بامداد یکشنبه طی بیانیه‌ای با اشاره به پیشروی زمینی گروه نظامی «واگنر» و پشتیبانی هوایی و توپخانه‌ای ارتش این کشور از آنها، تسلط بر شهر راهبردی باخموت را تایید کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: «در نتیجه اقدامات تهاجمی نیروهای واگنر، با پشتیبانی توپخانه‌ای و هوانوردی، آزادسازی شهر آرتموفسک به پایان رسید».

 

ساعتی قبل تصاویری از شهر راهبردی باخموت منتشر شده بود که در آن نیروهای روسی، بعد از عقب‌نشینی نظامیان اوکراینی و تسلط یافتن بر این شهر، پرچم فدراسیون روسیه را بر فراز آن به اهتزاز درمی‌آورند.

 

اسپوتنیک نوشت: «در چهارصد و پنجاه و سومین روز از جنگ اوکراین، شهر آرتموفسک اکنون در دست روسیه است و دو شهر بزرگتر در منطقه دونتسک یعنی کراماتورسک و اسلوویانسک را در تیررس آسان توپخانه‌های روسیه قرار داده است».

 

دقایقی بعد از بیانیه وزارت دفاع روسیه، کاخ کرملین اعلام کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور این کشور «آزادسازی» باخموت را به گروه واگنر و نیروهای مسلح روسیه تبریک گفته است.

 

عصر شنبه بود که «یوگنی پریگوژین» فرمانده گروه شبه‌نظامیان واگنر گفته بود که بعد از ۲۲۴ روز نبرد با نظامیان اوکراینی بر سر شهر آرتموفسک، نهایتاً موفق به تسلط کامل بر این شهر شده‌اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار