۸۵ درصد سقط‌ها توسط والدین انجام می‌شود-راهبرد معاصر
احتمال وقوع طوفان لحظه‌ای در تهران علت مسمومیت تعدادی از اهالی رضوانشهر چه بود؟ تمدید مهلت پذیرش اسناد بستری مشمول تأخیر بازنشستگان کشوری تا پایان شهریورماه چه تعداد زائر ایرانی در عربستان حضور دارند؟ ۴ تذکر ضروری درباره "بار حجاج ایرانی" در فرودگاه مدینه سامانه ثبت‌نام اسکان تابستانه فرهنگیان باز شد واکنش وزارت بهداشت به سخنان ظریف درباره واکسن کرونا رصدعملیات بازرسی مقر منافقین درفرانسه به‌طور زنده توسط ایران مذاکره با طرف عربستانی برای مشارکت حجاج ایرانی در انتخابات اعلام زمان انتخاب رشته دانش‌‌آموزان+ جزئیات تشکیل پرونده قضائی برای سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور/ شناسایی اموال مالک کوروش کمپانی جزییات پرداخت «بیمه سلامت» بابت هزینه دستگاه، نوار و سوزن تست قند خون توضیح هواشناسی درباره افزایش اشعه UV در کشور هشدار سازمان بازرسی به شبکه بانکی درباره نرخ سود سپرده‌ها دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد امروز منتشر می‌شود

۸۵ درصد سقط‌ها توسط والدین انجام می‌شود

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سالانه ۲۵۰ تا ۶۵۰ هزار سقط جنین در کشور رخ می‌دهد، گفت: ۸۵درصد سقط‌جنین‌ها در خود خانواده و توسط پدر و مادر انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه محمدبیگی در همایش روز ملی جمعیت در بیمارستان نجمیه اظهار کرد: در زمان حاضر سالانه 250 تا 650 هزار سقط جنین در کشور رخ می‌دهد و از علما درخواست داریم که حرمت سقط جنین را بیش از پیش برای مردم تبیین کنند.

 

وی افزود: 85 درصد سقط‌جنین‌ها در خود خانواده و توسط پدر و مادر و با آموزش‌های فضای مجازی و یا مصرف داروهای قاچاق‌شده صورت می‌گیرد.

 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در قانون جوانی جمعیت، چندین ماده محکم مقابله با سقط غیرقانونی را گنجانده‌ایم اما اجرا هنوز به‌خوبی انجام نشده است.

 

محمدبیگی تصریح کرد: اگر حتی 10 درصد در پیشگیری از سقط جنین موفق باشیم 25 تا 65 هزار نفر را به جمعیت کشور اضافه می‌کنیم، در این راستا پویش نفس برای نجات از سقط جنین که به آموزش و مشاوره برای پیشگیری از سقط می‌پردازد تا 70 درصد در پیشگیری از بروز سقط جنین موفق بوده است.

 

وی با بیان این‌که 43 ماده قانونی حوزه جوانی جمعیت مختص حوزه سلامت است، گفت: آیین‌نامه‌های اجرایی قانون ابلاغ شده است اما در حوزه اجرایی، با مشکلاتی مواجه بودیم. بودجه قانون جوانی جمعیت در سال 1401، معادل 10 هزار و 500 میلیارد تومان بوده است و برای سال جاری نیز 12 هزار میلیارد تومان درخواست کردیم اما سازمان برنامه و بودجه با 7000 میلیارد تومان آن موافقت کرد.

 

وی با اشاره به خدمات بیمارستان نجمیه در حوزه درمان ناباروری خاطرنشان کرد: در بیمارستان نجمیه 75 درصد کارکنان زن هستند و با ارائه خدمات زایمان و درمان ناباروری، رضایت بالایی در بیماران ایجاد کرده‌اند./ تستینم

ارسال نظر