دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

۸۵ درصد سقط‌ها توسط والدین انجام می‌شود

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سالانه ۲۵۰ تا ۶۵۰ هزار سقط جنین در کشور رخ می‌دهد، گفت: ۸۵درصد سقط‌جنین‌ها در خود خانواده و توسط پدر و مادر انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه محمدبیگی در همایش روز ملی جمعیت در بیمارستان نجمیه اظهار کرد: در زمان حاضر سالانه 250 تا 650 هزار سقط جنین در کشور رخ می‌دهد و از علما درخواست داریم که حرمت سقط جنین را بیش از پیش برای مردم تبیین کنند.

 

وی افزود: 85 درصد سقط‌جنین‌ها در خود خانواده و توسط پدر و مادر و با آموزش‌های فضای مجازی و یا مصرف داروهای قاچاق‌شده صورت می‌گیرد.

 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در قانون جوانی جمعیت، چندین ماده محکم مقابله با سقط غیرقانونی را گنجانده‌ایم اما اجرا هنوز به‌خوبی انجام نشده است.

 

محمدبیگی تصریح کرد: اگر حتی 10 درصد در پیشگیری از سقط جنین موفق باشیم 25 تا 65 هزار نفر را به جمعیت کشور اضافه می‌کنیم، در این راستا پویش نفس برای نجات از سقط جنین که به آموزش و مشاوره برای پیشگیری از سقط می‌پردازد تا 70 درصد در پیشگیری از بروز سقط جنین موفق بوده است.

 

وی با بیان این‌که 43 ماده قانونی حوزه جوانی جمعیت مختص حوزه سلامت است، گفت: آیین‌نامه‌های اجرایی قانون ابلاغ شده است اما در حوزه اجرایی، با مشکلاتی مواجه بودیم. بودجه قانون جوانی جمعیت در سال 1401، معادل 10 هزار و 500 میلیارد تومان بوده است و برای سال جاری نیز 12 هزار میلیارد تومان درخواست کردیم اما سازمان برنامه و بودجه با 7000 میلیارد تومان آن موافقت کرد.

 

وی با اشاره به خدمات بیمارستان نجمیه در حوزه درمان ناباروری خاطرنشان کرد: در بیمارستان نجمیه 75 درصد کارکنان زن هستند و با ارائه خدمات زایمان و درمان ناباروری، رضایت بالایی در بیماران ایجاد کرده‌اند./ تستینم

ارسال نظر