سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

توجیه وزیر خارجه اسرائیل برای سفر به امارات

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت که طی ماه‌های اخیر به ابوظبی سفر کرده و این سفر با هدف ارتقای سطح روابط با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و عادی‌سازی علنی بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 06
کد خبر: ۱۸۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر ، اسرائیل کاتس، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی عنوان داشت که برای عادی‌سازی علنی با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس تلاش می‌کند که این عادی‌سازی شامل امضای توافق‌های علنی می‌شود.

 

وی با بیان اینکه روابط با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس توسعه یافته است، عنوان داشت که طی سفرش با مسئولی برجسته در امارات دیدار کرده و با او به تفاهمات جدیدی دست یافت و همچنین با این مقام مسئول روابط دو طرف را مورد بررسی قرار داده است.

 

وی عنوان داشت که همچنین مسئله کشیدن راه‌آهن از خلیج فارس به بندر حیفا به منظور انتقال کالاها از اروپا به کشورهای حوزه خلیج فارس به صورت زمینی را مورد بررسی قرار داده است.

 

کاتس خاطرنشان کرد که تلاش‌هایش برای عادی‌سازی از حمایت کامل بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی برخوردار است.

 

این مقام رژیم صهیونیستی گفت، نزاعی میان اسرائیل و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس وجود ندارد، ما مرزهای مشترکی با آنها نداریم، فقط مسئله فلسطین است که وجود دارد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده