احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

مطالبه ۱۶۰ هزار نفری برای جلوگیری از سگ‌گردانی

مطالبه ۱۶۰ هزار نفری برای جلوگیری از سگ‌گردانی بیش از ۱۶۰ هزار نفر از مخاطبان فارس خواستار تصویب قانونی برای جلوگیری از سگ گردانی شده اند که در همین راستا نائب رئیس کمیسیون قضایی مجلس از جمع‌آوری امضا برای رسیدگی خارج از نوبت طرحی در این رابطه در مجلس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، پویش‌های متعددی برای ایجاد محدودیت برای نگهداری حیوانات مضر خانگی علی‌الخصوص سگ و مسئله سگ‌گردانی در معابر عمومی و موضوع نگهداری سگ و دیگر حیوانات در آپارتمان در سامانه تعاملی «فارس‌من» راه افتاده است. گستردگی این مطالبات به نحوی است  که بیش از 300 مطالبه ثبت شده و 160 هزار نفر حامی این پویش هستند. یکی از پویش‌های پر امضا در این موضوع پویش «جلوی گرداندن سگ‌های خانگی در پارک‌ها را بگیرید» است که تاکنون  61 هزار نفر از آن حمایت کردند. 

در متنی که از این پویش منتشر شده نوشته شده: «روز به روز شاهد چرخاندن سگها در معابر عمومی و پارکها و تفریحگاه هایی هستیم که برای استفاده همه مردم، از بیت المال مسلمین آماده شده است. فرزندان بسیاری از مردم این سرزمین به دلیل نجاست سگ و آلودگی های فراوان آن (که صاحبان سگ ها متعصبانه منکرش هستند) از استفاده از فضاهای تفریحی محروم شده‌اند. خیلی از خانم ها هم ذاتا از سگ می‌ترسند و احساس امنیت خود را در معبر عمومی و تفریح گاه ها از دست داده اند. چه توجیهی دارد که در محیطی که برای زندگی و آسایش انسان‌ها فراهم شده عده ای که حیوانات را اسیر خود کرده اند آن محیط را از انسان ها سلب کنند و خودخواهانه قلاده سگ خود را گرفته و جولان دهند؟»

جمع‌آوری امضا برای بررسی خارج از دستور طرح رسیدگی مقابله با سگ‌گردانی

حجت‌الاسلام حسن نوروزی نائب رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در همین راستا در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، گفت: طرح مقابله با نگهداری و گرداندن حیوانات مضر و خطرناک در مناطق شهری موسوم به طرح مقابله با سگ‌گردانی در کمیسیون قضایی بررسی و تصویب شده است.

وی افزود: این طرح هم‌اکنون برای تصویب در صحن مجلس در نوبت رسیدگی قرار دارد.

نائب رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما به منظور تسریع در بررسی و تصویب طرح مقابله با نگهداری حیوانات مضر و خطرناک در مناطق شهری، در مجلس تقاضایی با امضای 50 نفر از نمایندگان تقدیم هیأت رئیسه کرده‌ایم تا این طرح خارج از نوبت در دستورکار صحن قرار گیرد.

نوروزی خاطرنشان کرد: این تقاضا به هیأت رئیسه مجلس تقدیم شده و در صورت موافقت همه نمایندگان با این درخواست، طرح فوق‌الذکر برای رسیدگی در دستورکار صحن قرار خواهد گرفت.

وی افزود: طبق آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی هرگاه حداقل 50 نفر از نمایندگان خواستار رسیدگی خارج از نوبت به طرح یا لایحه‌ای شوند، این تقاضا در صحن مجلس به رأی گذاشته می‌شود و در صورت موافقت اکثریت نمایندگان طرح مورد نظر برای رسیدگی خارج از نوبت در دستوکار صحن قرار می‌گیرد.

نائب رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:‌در طرح مقابله با نگهداری و گرداندن حیوانات مضر و خطرناک در مناطق شهری همچون سگ، کرکودیل، پلنگ و... مجازات‌هایی درنظر گرفته شده که هم شامل حبس می‌شود و هم شامل جزای نقدی./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار