آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

وجود بیش از ۱۱ هزار ساختمان درخطر در تهران

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران گفت: تقریباً بالای ۱۱هزار ساختمان در خطر داریم که تغییر کاربری دادند و منازل مسکونی را سوله و انبار کردند؛ آن هم در کوچه‌هایی که قابلیت امدادرسانی ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ قدرت‌الله محمدی؛ مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران در برنامه تهران ۲۰ در خصوص آتش‌سوزی خیابان مولوی اظهار کرد: متأسفانه با توجه به حجم اجناسی که به‌صورت انباشته‌شده در این انبار ۳۰۰۰ مترمربعی دپو شده بود، حدود ۶ ساعت است که آتش‌نشانان درگیر اطفاء و لکه‌گیری هستند که باتوجه به حجم اجناس ممکن است تا صبح طول بکشد.

محمدی تصریح کرد: حادثه فوتی نداشته است، اما این حریق مملو از وسایل پلاستیکی بود که اثرات این اتفاق که مسموم‌کننده بود و شاید خودش را برای نیرو‌های من تا ۵ سال آینده نشان ندهد.

وی گفت: این ساختمان جزو ساختمان‌های پرخطری بود که در رصد نظارت ما بوده و بیش از ۵ بار اخطار گرفته است، اما جزو ۹۵ ساختمان نبوده است. ساختمان‌های ناایمن به پنج گروه تقسیم می‌شوند و این ۹۵ ساختمان جزو گروه بسیار پرخطر هستند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران ادامه داد: در آخرین اخطار ۲۳ اسفند سال گذشته دستورالعملی به این ساختمان دادیم، البته این ساختمان اولین نیست و آخرین هم نخواهد بود.

وی افزود: تقریباً بالای ۱۱ هزار ساختمان درخطر داریم که تغییر کاربری دادند و منازل مسکونی را سوله و انبار کردند؛ آن هم در کوچه‌هایی که قابلیت امدادرسانی ندارند.

محمدی خاطرنشان کرد: در بیش از ۴ منطقه تهران مانند مناطق ۱۲، ۱۱، ۱۵ و ۱۶ از این دست ساختمان‌ها وجود دارد.

وی با بیان اینکه "ما یک به یک کوچه‌ها را برای شناسایی ساختمان‌های ناایمن رصد کردیم و به آن‌ها اخطار دادیم"، گفت: دستگاه‌های دیگر نیز باید کمک کنند و اگر مالکین تمکین نکردند از طریق برخورد قضایی اقدام کنند. اعلام لیست ۹۵ ساختمان مشکلی ندارد.

محمدی تأکید کرد: باید هزینه را برای چنین افرادی بالا ببریم. برای همین ساختمان نیز از دستگاه قضایی خواستیم که اعلام جرم کند.

وی گفت: ما ضابط قضایی نیستیم و دستمان بسته است و برای این ساختمان‌هایی که عدم تمکین می‌کنند جرم‌انگاری نشده است. /تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده