اجرای حکم اعدام متهم پرونده خانه وحشت متوقف شد/ ماجرا چیست؟ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۶؛ فرصت دوباره برای جاماندگان وضعیت هوای فردا یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ | کدام استان‌ها بارانی می‌شوند؟ تومور یک‌ونیم کیلویی از بدن بیمار ۶۰ ساله در آباده خارج شد حکم انفصال از خدمت شهردار اوشان فشم میگون صادر شد رگبار و رعدوبرق در اغلب مناطق کشور تا سه‌شنبه پلیس راهور: موتورسیکلت بدون پلاک و گواهینامه نداریم تردد روان در تمام محورهای شمالی کشور بارش باران و صاعقه در 25 استان تا سه‌شنبه هشدار پلیس فتا درباره شگرد وعده درآمدهای بالا در آگهی‌های استخدامی میانگین دریافتی معلمان فقط ۲۹ میلیون تومان است ۱۳۰۰ مدرسه آسیب دیده از جنگ در کشور بازسازی شد تاکید بر پرداخت مطالبات مالباختگان؛ تعیین ضرب‌الاجل چگونه از پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات بگیریم؟ هوای قابل‌قبول تهران با شاخص 98 سامانه بارشی جدید در راه ایران / هشدار نارنجی برای ۱۲ استان / باران، برف و رعدوبرق تا شنبه ادامه دارد

بازداشت ۲ عضو شورای شهر و معاون سابق شهرداری شیراز

بازداشت ۲ عضو شورای شهر و معاون سابق شهرداری شیراز در راستای مبارزه قاطع دادگستری فارس با مفاسد اقتصادی دو عضو کنونی شورای شهر شیراز و معاون سابق شهرداری شیراز با اتهامات مالی و به دستور مقام قضایی بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۷ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس با اعلام خبر بازداشت دو عضو شورای شهر شیراز و معاون سابق شهرداری شیراز، اظهار داشت: پیش از این نیز چهار نفر از پرسنل مسئول در سازمان فرهنگی شهرداری شیراز با موضوع اتهامات مالی بازداشت شده بودند.

محمدی دره شوری با اشاره به اینکه دستگیر شدگان برابر گزارش پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سپاه فجر استان فارس مرتکب تخلفات و فساد گسترده مالی شده اند گفت: پس از دریافت گزارش مذکور و تشکیل پرونده قضایی تحقیقات تحت نظر بازپرس ویژه آغاز و با اخذ نظر کارشناس رسمی دادگستری و انجام حسابرسی و همچنین اقدامات تخصصی و اطلاعاتی ضابطین مربوطه ابعاد گوناگون و افراد مرتبط و مسئول در این فساد مالی شناسایی شدند.

وی تصریح کرد با تکمیل تحقیقات، حسب مورد اتهاماتی از جمله مشارکت در اختلاس، تبانی در معاملات دولتی، تحصیل مال از طریق نامشروع، جعل سند رسمی، تنظیم گزارش خلاف واقع، اهمال در انجام وظیفه منتهی به تضییع اموال عمومی به متهمان تفهیم شده است.

این مقام قضایی افزود: متهمان جدید این پرونده مالی شامل دو عضو شورای شهر و معاون سابق شهرداری شیراز امروز و پس از احضار و اخذ دفاعیات مشروح با صدور قرار تأمین از نوع بازداشت موقت و همچنین وثیقه در بازداشت به سر می‌برند. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار