حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

موافقت ایران و دانمارک با ایجاد سازوکاری برای تقویت مشورت‌های کنسولی

موافقت ایران و دانمارک با ایجاد سازوکاری برای تقویت مشورت‌های کنسولی وزرای خارجه دانمارک و جمهوری اسلامی ایران درباره ایجاد سازوکاری به منظور تقویت مشورت‌های کنسولی بین ۲ کشور توافق کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «لارس لوکه راسموسن» وزیر امور خارجه دانمارک امشب (یکشنبه) ۳۱ اردیبهشت در گفت‌وگویی تلفنی، درخصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه و راه‌های توسعه آن بحث و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این گفت‌وگوی تلفنی، روابط تاریخی ۲ کشور را سرمایه بزرگی برای ۲ طرف خواند و بر ضرورت رفع چالش‌های موجود و توسعه روابط فیمابین تأکید کرد.

وزیر خارجه دانمارک نیز بار دیگر مخالفت شدید خود را نسبت به هتاکی به قرآن کریم اعلام و این گونه اقدامات را محکوم کرد.

طرفین در این دیدار در خصوص ایجاد سازوکاری به منظور تقویت مشورت‌های کنسولی بین ۲ کشور توافق کردند./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار