چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

کشته شدن نیروهای اطلاعاتی پاکستان در درگیری با تروریست‌ها

کشته شدن نیروهای اطلاعاتی پاکستان در درگیری با تروریست‌ها ارتش پاکستان روز یکشنبه اعلام کرد که ۲ نظامی این کشور در درگیری با تروریست‌ها در منطقه «تانک خیبر پختونخوا» در شمال غربی پاکستان کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۳ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه «دوان» نوشت که این نظامیان پاکستانی در ماموریت اطلاعاتی با تروریست‌ها درگیر شدند. در این درگیری سه نفر از تروریست‌ها کشته شدند. بر اساس بیانیه مطبوعاتی منتشر شده توسط ارتش پاکستان، تروریست‌های کشته شده در فعالیت‌های متعدد علیه نیروهای امنیتی و همچنین شهروندان بی‌گناه شرکت داشتند.

ارتش پاکستان از تلاش برای پاکسازی منطقه از تروریست‌ها خبر داد. در بیانیه ارتش این کشور آمده است: «نیروهای امنیتی مصمم هستند که تهدید تروریسم را از بین ببرند.»

ارتش پاکستان اخیرا نیز اعلام کرد که طی درگیری نیروهای مسلح این کشور با تروریست‌ها شماری از نیروهای امنیتی و تروریست‌ها کشته و مجروح شدند.در این درگیری بین نیروهای مسلح پاکستان و تروریست‌ها در شمال بلوچستان پاکستان در یک منطقه نظامی، ۶ تروریست و ۷ نظامی پاکستانی کشته شدند. بلوچستان بزرگ‌ترین ایالت پاکستان و مرکز این ایالت، شهر «کویته» است.

در این درگیری که طی آن تروریست‌ها مبادرت به گروگانگیری افراد محلی کردند علاوه بر نظامیان پاکستانی یکی از اهالی محلی نیز کشته و ۶ نفر از جمله یک زن نیز مجروح شدند.

ارتش پاکستان اعلام کرده که در عملیات ضد تروریستی در سال جاری در مجموع ۱۳۷ پرسنل امنیتی کشته و ۱۱۷ زخمی شده‌اند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار