شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

مخبر: باید بسترهای لازم برای فعال شدن بخش خصوصی ایران و ویتنام مهیا شود

مخبر: باید بسترهای لازم برای فعال شدن بخش خصوصی ایران و ویتنام مهیا شود معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید بسترهای لازم برای فعال شدن بخش خصوصی ایران و ویتنام مهیا شود، خاطرنشان کرد: تسهیل صدور روادید و برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور از ضرورت ها و پیش‌نیازهای مهم برای توسعه مناسبات تجاری و اقتصادی فی‌مابین است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  معاون اول رییس جمهور در دیدار «تو لام» وزیر امنیت عمومی ویتنام، ضمن قدردانی از مواضع و حمایت های این کشور از جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین المللی، به سالگرد روابط ۵۰ ساله دو کشور اشاره و اظهار امیدواری کرد سفر وزیر امنیت عمومی ویتنام به ایران، نتایج ملموس و مفیدی برای دو کشور به همراه داشته باشد.

 

محمد مخبر همچنین با اشاره به زمینه های متعدد همکاری میان ایران و ویتنام، اظهار داشت: تهران و هانوی می‌توانند با ارتقاء سطح همکاریهای فیمابین، ضمن جبران کاهش مبادلات تجاری ناشی از شیوع کرونا، جهش مناسبی در مناسبات اقتصادی و حجم مبادلات تجاری خود ایجاد کنند.

 

وی بر اهمیت توسعه همکاریهای بانکی به عنوان عاملی مهم در تقویت مناسبات تجاری میان دو کشور تاکید کرد و افزود: توسعه همکاریهای بانکی و همچنین استفاده از پول ملی دو کشور در مراودات تجاری می تواند زمینه تسهیل همکاریهای اقتصادی فیمابین را فراهم کند.

 

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه باید بسترهای لازم برای فعال شدن بخش خصوصی دو کشور مهیا شود، خاطرنشان کرد: تسهیل صدور روادید و برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور از ضرورت ها وپیش‌نیازهای مهم برای توسعه مناسبات تجاری و اقتصادی فیمابین است.

 

وزیر امنیت عمومی ویتنام نیز در این دیدار ضمن گرامیداشت پنجاهمین سالگرد روابط فی مابین گفت: دو کشور طی این سالها روابط و همکاریهای خوبی داشته اند و هانوی به دنبال تعمیق و گسترش روابط با تهران است.


«تو لام» ضمن تشکر از مواضع و نقش سازنده کشورمان در برقراری صلح و امنیت در خاورمیانه و در سطح منطقه، از حمایت های جمهوری اسلامی ایران برای عضویت غیردائم ویتنام در شورای امنیت سازمان ملل و کمیسیون حقوق بشر قدردانی کرد.

 

وی با تاکید بر استمرار و تقویت روزافزون روابط دو کشور در تمامی زمینه ها و حمایت از یکدیگر در محافل بین المللی، تصریح کرد: ویتنام در موضوعات مرتبط از جمهوری اسلامی ایران حمایت می کند و به دنبال ارتقاء سطح همکاریهای اقتصادی و افزایش حجم مبادلات تجاری با ایران است.

 

وزیر امنیت عمومی ویتنام همچنین با اشاره به دیدارها و مذاکرات خود در تهران اظهار امیدواری کرد توافقات صورت گرفته در این سفر با نتایج و دستاوردهای خوبی برای دو کشور همراه باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار