همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

مخبر: باید بسترهای لازم برای فعال شدن بخش خصوصی ایران و ویتنام مهیا شود

مخبر: باید بسترهای لازم برای فعال شدن بخش خصوصی ایران و ویتنام مهیا شود معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید بسترهای لازم برای فعال شدن بخش خصوصی ایران و ویتنام مهیا شود، خاطرنشان کرد: تسهیل صدور روادید و برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور از ضرورت ها و پیش‌نیازهای مهم برای توسعه مناسبات تجاری و اقتصادی فی‌مابین است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  معاون اول رییس جمهور در دیدار «تو لام» وزیر امنیت عمومی ویتنام، ضمن قدردانی از مواضع و حمایت های این کشور از جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین المللی، به سالگرد روابط ۵۰ ساله دو کشور اشاره و اظهار امیدواری کرد سفر وزیر امنیت عمومی ویتنام به ایران، نتایج ملموس و مفیدی برای دو کشور به همراه داشته باشد.

 

محمد مخبر همچنین با اشاره به زمینه های متعدد همکاری میان ایران و ویتنام، اظهار داشت: تهران و هانوی می‌توانند با ارتقاء سطح همکاریهای فیمابین، ضمن جبران کاهش مبادلات تجاری ناشی از شیوع کرونا، جهش مناسبی در مناسبات اقتصادی و حجم مبادلات تجاری خود ایجاد کنند.

 

وی بر اهمیت توسعه همکاریهای بانکی به عنوان عاملی مهم در تقویت مناسبات تجاری میان دو کشور تاکید کرد و افزود: توسعه همکاریهای بانکی و همچنین استفاده از پول ملی دو کشور در مراودات تجاری می تواند زمینه تسهیل همکاریهای اقتصادی فیمابین را فراهم کند.

 

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه باید بسترهای لازم برای فعال شدن بخش خصوصی دو کشور مهیا شود، خاطرنشان کرد: تسهیل صدور روادید و برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور از ضرورت ها وپیش‌نیازهای مهم برای توسعه مناسبات تجاری و اقتصادی فیمابین است.

 

وزیر امنیت عمومی ویتنام نیز در این دیدار ضمن گرامیداشت پنجاهمین سالگرد روابط فی مابین گفت: دو کشور طی این سالها روابط و همکاریهای خوبی داشته اند و هانوی به دنبال تعمیق و گسترش روابط با تهران است.


«تو لام» ضمن تشکر از مواضع و نقش سازنده کشورمان در برقراری صلح و امنیت در خاورمیانه و در سطح منطقه، از حمایت های جمهوری اسلامی ایران برای عضویت غیردائم ویتنام در شورای امنیت سازمان ملل و کمیسیون حقوق بشر قدردانی کرد.

 

وی با تاکید بر استمرار و تقویت روزافزون روابط دو کشور در تمامی زمینه ها و حمایت از یکدیگر در محافل بین المللی، تصریح کرد: ویتنام در موضوعات مرتبط از جمهوری اسلامی ایران حمایت می کند و به دنبال ارتقاء سطح همکاریهای اقتصادی و افزایش حجم مبادلات تجاری با ایران است.

 

وزیر امنیت عمومی ویتنام همچنین با اشاره به دیدارها و مذاکرات خود در تهران اظهار امیدواری کرد توافقات صورت گرفته در این سفر با نتایج و دستاوردهای خوبی برای دو کشور همراه باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار