واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

ثروت داعش در حال حاضر چقدر است؟

دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که تروریستهای داعش در حال حاضر حدود 300 میلیون دلار ثروت در اختیار دارند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 07
کد خبر: ۱۸۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل در گزارشی برای شورای امنیت اعلام کرد که تروریست‌های داعش کماکان پس از فروپاشی خلافت ادعایی آنها، ۳۰۰ میلیون دلار ثروت دارند.

 

 به نوشته اسکای نیوز، او در این گزارش گفت که تروریست‌ها آنقدر پول ندارند که سرزمینی را اشغال کنند اما کاهش حملات از سوی تروریست‌‌ها موقتی است و تروریست‌ها قادر هستند تا هزینه لازم برای انجام حملات تروریستی را از طریق انتقال پول از طریق شرکت‌های غیر رسمی تأمین کنند.

 

طبق این گزارش، گروهک داعش تلاش دارد از طریق حمایت مالی طرفداران خود در مناطق مختلف آسیا و آفریقا به استقلال مالی برسد. فروش آثار باستانی از دیگر منابع مالی داعش محسوب می‌شود و به گفته گوترش، فقط برخی اعضای رده بالای داعش از محل نگهداری این آثار باستانی خبر دارند.

 

در گزارش چندی پیش کارشناسان سازمان ملل به شورای امنیت آمده بود که رایج‌ترین روش تروریست‌های داعش برای انتقال پول، انتقال از طریق حواله است. طبق ادعای این گزارش، اعضای داعش تلاش دارند تا دوباره خود را احیا کرده و حملات را از سر بگیرند.

 

آخرین منطقه تحت اشغال داعش که روستای کوچک باغوز در شرق سوریه محسوب می‌شد سرانجام در تاریخ 23 مارس (سوم فروردین) به دست نیروهای کرد آزاد شد و از آن پس تروریست‌ها هیچ منطقه‌ای را به صورت متمرکز در اشغال خود ندارند اما در مناطق بیابانی و کوهها به صورت هسته‌های چند نفره برخی مواقع دست به حملات کوچک می‌زنند.

 

منبع: العالم

ارسال نظر