عارف: عوائد حاصل از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به مردم ارائه می‌شود سخنگوی سپاه: در جنگ اخیر، مراکز اطلاعاتی و تنها پالایشگاه فعال اسرائیل را هدف قرار دادیم/ آمادگی امروز ما حداقل ۴۰ درصد افزایش یافته جزئیات بازنشستگی اجباری اساتید دانشگاه فرهنگیان سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی تصویب شد/ جزئیات اجرایی به زودی اعلام می‌شود سخنگوی دولت جزئیات بنزین ۳ نرخی را اعلام کرد/ اعلام خودروهای مشمول نرخ آزاد بنزین پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ کشف محموله سنگین اقلام ضدامنیتی گروهک‌های ضدانقلاب در ارومیه استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد؟ / وحید عابدینی کیست؟ + عکس زهرا بهروزآذر: لایحه منع خشونت علیه زنان تصویب می‌شود/ صدور گواهینامه موتورسواری زنان نیازمند همکاری نیروی انتظامی است رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران در برابر خطای محاسباتی دشمن کوبنده‌ خواهد بود دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای قانون شکنی صهیونیست‌ها روسیه آماده ارائه سلاح هسته‌ای به ایران است لاریجانی امروز به پاکستان سفر می‌کند برخورد با قاچاق کالا از مبادی ورودی استان‌ها صورت گیرد

حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد + توضیحات قوه قضاییه

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: ۹ عضو گروه تکفیری- تروریستی داعش که در سال ۹۶ قصد عملیات تروریستی در ایران علیه مردم را داشتند پس از دستگیری و طی روال قانونی و رسیدگی قضایی به پرونده به دار مجازات آویخته شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 10
کد خبر: ۲۸۰۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حکم اعدام ۹ نفر از اعضای گروه تروریستی داعش با تایید دیوان عالی کشور اجرا شد.

هفتم بهمن ماه ۱۳۹۶ بود که فرمانده نیروی زمینی سپاه از انهدام یک تیم تروریستی داعش در منطقه غرب کشور خبر داد.

به گفته سردار پاکپور، داعش قصد داشت با اعزام عناصر خود به داخل ایران، در شهر‌های مرزی و مرکزی کشور چند علمیات تروریستی علیه مردم انجام دهد که در تور اطلاعاتی و امنیتی رزمندگان اسلام قرار می‌گیرند.

رزمندگان قرارگاه نجف سپاه با همکاری سربازان گمنام امام زمان (ع) پس از اشراف اطلاعاتی، شناسایی مشخصات، موقعیت دقیق و محل اختفای تیم تروریستی در مناطق صعب العبور غرب کشور، اقدام به محاصره تروریست‌ها کرده و در یک عملیات نظامی، تعدادی از عناصر داعش را به هلاکت به رسانده و تعدادی دیگر را نیز دستگیر کردند.

در جریان این عملیات، تعدادی از عناصر داعشی نیز با منفجر کردن جلیقه انتحاری به هلاکت رسیدند.

در این درگیری ۳ نفر از رزمندگان قرارگاه نجف به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

از اعضای این تیم تروریستی انواع سلاح‌های جنگی، مهمات، اسلحه تیربار، ۵۰ عدد نارنجک، تعدادی دوربین ترمال، کلت کمری و مقادیر زیادی مهمات و خشاب کشف شد.

پرونده این متهمان به اتهام محاربه از طریق بغی و قیام مسلحانه و نگهداری سلاح جنگی با نیابت قضایی به دادسرای عمومی و انقلاب تهران ارجاع و پس از انجام تحقیقات و صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شد.

پس از برگزاری جلسات رسیدگی به پرونده با حضور متهمان و وکلای آنها، دادگاه با توجه به محتویات و مستندات پرونده، اقاریر و اعترافات متهمان در کلیه مراحل دادرسی، حمل سلاح، درگیری با ماموران سپاه پاسداران و به شهادت رساندن سه نفر از رزمندگان قرارگاه نجف، ۹ نفر از اعضای گروه تروریستی داعش را به اعدام محکوم کرد.

در نهایت پس از تایید و ابرام حکم دادگاه از سوی دیوان عالی کشور، ۹ عضور گروه تکفیری-تروریستی داعش به دار مجازات آویخته شدند. / میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار