وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

اتخاذ تدابیر از سوی مقامات ایران و عراق برای تأمین سلامت زائران اربعین

اتخاذ تدابیر از سوی مقامات ایران و عراق برای تأمین سلامت زائران اربعین وزیر بهداشت کشورمان صبح امروز با فاتح الفیاض، رییس سازمان حشد الشعبی عراق دیدار و درباره تمهیدات روشمند و آمادگی‌های بهداشتی سازمان یافته برای راهپیمایی عظیم اربعین و تبادل استاد و دانشجو با عراق گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر بهرام عین اللهی در این دیدار گفت: استقرار واحد‌های بهداشتی درمانی سیار و ایجاد تونل‌های عایق سرما با هدف جلوگیری از گرمازدگی زائران اربعین، تدبیری ضروری است که اجرای آن در مراسم جهانی اربعین امسال می‌تواند به آسایش و رفاه زوار کمک کند.

وی افزود: ایران آمادگی تبادل استاد و دانشجو در رشته‌های علوم پزشکی را با عراق دارد و می‌تواند تجارب و دستاورد‌های خود را در حوزه فناوری‌های پزشکی با متخصصان عراق به اشتراک بگذارد.

وی با اشاره به تأسیس دانشگاه «سبطین» با هزینه دولت عراق و پشتیبانی علمی و آموزشی ایران از این دانشگاه افزود: این همکاری‌ها با کمک نیرو‌های مردمی به ویژه حشدالشعبی عراق تسریع و گسترش می‌یابد.

دکتر فاتح الفیاض - رییس سازمان حشد الشعبی عراق نیز در این دیدار گفت: در راهپیمایی اربعین به دو نوع خدمت نیاز است؛ خدمت در حوزه حفظ امنیت و خدمت در حوزه تأمین سلامت زائران.

وی افزود: ارائه خدمات سلامت به جمعیت انبوه زوار در واحد‌های سیار کاری دشوار و نیازمند پیش بینی از ماه‌ها قبل است. /ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار