دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

افزایش ۴۸ درصدی ورودی بیمارستان‌ها در ایام نوروز

رئیس سازمان اورژانس کشور خدمات وزارت بهداشت در ایام نوروز را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 18
کد خبر: ۱۸۰۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور در مراسم تقدیر از خادمان سلامت عنوان کرد: وزارت بهداشت در کنار سایر سازمانهای امدادی با تمام قوا در همه عرصه‌ها از ۲۴ اسفند کار را آغاز کرد و تا ۱۴ فروردین در جاده و بیمارستان خدمات ارزشمندی داشته است و آمارها نشان از افزایش ارائه خدمات دارد.

 

وی گفت: ما شاهد افزایش ۴۸ درصدی ورودی به بیمارستان‌ها در ایام نوروز بودیم و بیش از ۴ میلیون نفر مراجعه داشتند. عمل های جراحی غیر اورژانسی نیز در ایام تعطیلات تعطیل نشد، در ایام تعطیل ۴۷ پیوند عضو در بیمارستان‌های ما انجام شده است.

 

میعادفر گفت: در حوزه بهداشت و بیماری ها حدود ۴۰۰ هزار مورد مراقبت بهداشتی از مرزها داشتند و بیش از ۸ مورد تست کرونا انجام شد.

 

وی با بیان اینکه بیش از ۸۷۰۰ مورد بازدید و ۴۰ هزار دز واکسن هاری تزریق شده است و بیش از ۲۸ هزار نمونه برداری بیماریهای مختلف انجام شده است، در حوزه محیط کار بیش از یک میلیون بازدید انجام شد و ۲۰ هزار مورد به قوه قضاییه معرفی شد و ۷۰۰ تن مواد غذایی فاسد معدوم شد.

 

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: بیش از ۱۷ هزار بازدید از مهمانسرا و هتل انجام شد ، در اورژانس پیش بیمارستانی سیصد هزار ماموریت انجام شد و ۱۰ درصد در حوزه مأموریت ترافیکی افزایش داشتیم و ۴۲ هزار مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند همچنین به مسافران خارجی بیش از ۴۰۰۰ خدمت انجام شد.

 

وی ادامه داد: خدمت رسانی به اردوهای راهیان نور نیز از اقدامات خوب وزارت بهداشت در ایام نوروز است. بیشترین حوادث ترافیکی در تهران اصفهان، خراسان رضوی و فارس بوده است و در بحث حوادث ویژه، در استان شرقی کشور در یک مورد ۱۲ فونیدو در موارد دیگر ۵ الی ۳ فوتی داشتیم.

 

به گفته رییس سازمان اورژانس کشور ، سازمان انتقال خون نزدیک به ۹۶ هزار کیسه خون به بیمارستان‌ها توزیع کرد، در حوادث جوی ۴ مورد فوتی داشتیم. ریزش سنگ در جاده‌های شمالی کشور را شاهد بودیم که سه نفر در این حوادث فوت شدند.

 

میعادفر گفت: همکاران ما در ۶ تیم عملیاتی از دانشگاههای علوم پزشکی بازدید کردند.

 

وی با بیان اینکه امسال در ایام اربعین مرزهای هشتگانه را خواهیم داشت گفت: تلاش می‌کنیم همانند سال‌های گذشته خدمات خوبی به زائران اباعبدلله (ع) ارائه دهیم./ فارس

ارسال نظر