حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

نابودی هزاران پهپاد ارتش اوکراین توسط روسیه

یک اندیشکده انگلیسی گزارش داد سامانه‌های پدافندی و جنگال روسیه موفق شده‌اند هزاران پهپاد اوکراین را از کار انداخته یا سرنگون کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، یک وبگاه آمریکایی با استناد به گزارش اندیشکده انگلیسی روز دوشنبه نوشت، اوکراین در جنگ با روسیه هرماه ۱۰۰۰۰ پهپاد را دست می‌دهد.

 

وبگاه «تسک اند پرپس» به نقل از اندیشکده انگلیسی «روسی» نوشت که سامانه‌های جنگال (جنگ الکترونیک) و سلاح‌های ضد پهپاد روسیه هر ماه ۱۰۰۰۰ پهپاد اوکراین را سرنگون می‌کنند. مشخص نیست که در هر ماه چند پهپاد اوکراین سرنگون شده‌اند یا از کار می‌افتند، اما میانگین تقریبی مقیاس استفاده از پهپادها را در جنگ نشان می‌دهد.

 

موفقیت یگان جنگال روسیه به دلیل این است که نظامیان روس سامانه ارتباطی پهپادهای اوکراین را را رمزگشایی کردند. این به ارتش روسیه اجازه داد تا پهپادهای اوکراین را از بین ببرد. در همین حال، نیروهای روس استقرار سامانه‌های جنگال خود را افزایش و تقریبا در هر ۱۰ کیلومتری یک سامانه جنگال قرار داده‌اند.

 

این پهپادهای همگی نظامی نیستند و اوکراین به شدت از پهپادهای تجاری استفاده می‌کند. برخی از آن‌ها برای شناسایی استفاده شده‌اند، در حالی که برخی دیگر نقش‌های رزمی دارند. این شبیه به خودروهای غیرنظامی است که به خودروهای مسلح برای نیروهای اوکراینی تبدیل شده‌اند.

 

این وبگاه نوشت، استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین بخش عمده‌ای از دکترین هر دو طرف ست. علاوه بر اهداف شناسایی، آنها در حملات مستقیم از پهپادها استفاده می‌کنند. این پهپادها منبع اصلی تصاویر جنگ هستند. فیلم‌های پهپادها حملات توپخانه‌ای، هوایی و نبرد زمینی از بالای مناطق درگیری در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده است.

 

در این گزارش آمده است که علیرغم تلفات زیاد، اوکراین همچنان می‌تواند پهپادهای کافی بسازد، بخرد یا به دست آورد.

 

چندی قبل سازمان امنیت و همکاری در اروپا که بر تقویت نظامی روسیه قبل از تهاجم فوریه نظارت داشت به استقرار تعداد زیادی سامانه جنگال روسیه در شرق اوکراین اشاره کرد.خلبانان جنگنده نیروی هوایی اوکراین اولین کسانی بودند که اثرات تشدید پارازیت روسیه را احساس کردند. هنگامی که یگان‌های جنگال روسیه شروع به استقرارکردند، خلبانان اوکراینی دریافتند اغلب ارتباطات هوا به زمین و هوا به هوا و تجهیزات ناوبری اختلال می‌شود و رادارشان از کار می‌افتد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار