تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

روسیه: توافق اتحادیه اوراسیا با ایران نزدیک‌ است

روسیه: توافق اتحادیه اوراسیا با ایران نزدیک‌ است معاون نخست وزیر روسیه در گفتگو با تاس اعلام کرد که اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU) ممکن است زودتر از سایر کشورها با ایران به توافق بر سر منطقه آزاد تجاری دست یابد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری تاس، الکسی اورچاک، معاون نخست وزیر روسیه در گفتگو با تاس اعلام کرد که اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU) ممکن است زودتر از سایر کشورها با ایران به توافق بر سر منطقه آزاد تجاری دست یابد.

 

وی روز جمعه در حاشیه چهاردهمین مجمع اقتصادی بین المللی "روسیه - جهان اسلام: انجمن کازان" در پاسخ به این سوال که اتحادیه اوراسیا با کدام کشورها به توافق بر سر منطقه آزاد تجاری نزدیکتر است، گفت: ما با ایران نزدیکتریم.

 

آندری اسلپنف، وزیر تجارت کمیسیون اقتصادی اوراسیا EEC پیشتر اعلام کرده بود که توافقنامه منطقه آزاد تجاری بین اوراسیا و ایران ممکن است در اوایل سال جاری میلادی امضا شود.

 

اتحادیه اقتصادی اوراسیا بر پایه اتحادیه گمرکی روسیه، قزاقستان و بلاروس در سال 2015 تأسیس شد. بعداً ارمنستان و قرقیزستان نیز به آن پیوستند.

 

وزیر خارجه روسیه طی اظهاراتی گفته است که این اتحادیه یکی از پویاترین انجمن‌های منطقه‌ای و در حال توسعه است. تقریباً 185 میلیون مصرف کننده را متحد می‌کند و کل درآمد ناخالص آن بیش از 2 تریلیون دلار است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار