مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران ماست و پنیر گران شدند نگین خلیج‌فارس، جدیدترین صندوق طلای بورسی پذیره‌نویسی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ یارانه نقدی آبان‌ماه واریز شد / کدام دهک‌ها یارانه آبان را گرفتند؟ پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت دلار آمریکا در بازار غیر رسمی، به ۱۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان رسید / سکه در کانال ۱۱۵ میلیون تومان قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز یکشنبه ۲۵ آبان۱۴۰۴ شیوه جدید واریز کالابرگ الکترونیکی از آذرماه اجرا خواهد شد قانون جدید خرید سابقه بیمه/ همه چیز درباره محاسبه هزینه‌ها اعلام نتایج قرعه کشی سایپا آبان ۱۴۰۴ + اسامی برندگان و نحوه واریز وجه پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

عربستان و روسیه تولید نفت خود را کاهش می‌دهند

آمار تولید نفت عربستان و روسیه پس‌از اجرایی شدن طرح کاهش ۱.۱۶ میلیون بشکه‌ای تولید اوپک پلاس مسلماً پایین‌تر خواهد آمد، اما با توجه به افزایش تقاضا در آسیا، صادرات این دو کشور لزوماً از این قانون پیروی نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 19
کد خبر: ۱۸۴۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اویل پرایس، آمارهای منتشرشده از سوی مؤسسه ابتکار داده‌های نفتی عربستان (جودی) نشان می‌دهد صادرات نفت این کشور در فوریه سال جاری میلادی از 7.45 میلیون بشکه تا 7.52 میلیون بشکه افزایش یافته بود. طبق این اطلاعات، تولید این کشور هم قبل‌از طرح کاهش تولید آن تا 10.46 میلیون بشکه در روز بالا رفته بود. این آمار در اولین هفته‌ آوریل اعلام شد.

 

ناظران بازار از نزدیک آمار تولید و صادرات عربستان و روسیه را در ماه‌های آوریل و مه زیر نظر دارند. اطلاعات کشتیرانی پترو لجستیکیس و کپلر نشان می‌دهد هر دوی این کشورها صادرات خود را در آوریل سال جاری میلادی یعنی قبل‌از قول آنها برای کاهش تولید از اول ماه مه، افزایش داده بودند.

 

کپلر اعلام کرد صادرات عربستان در آوریل برابر با 7.58 میلیون بشکه در روز بوده‌است. پترو لجستیکیس هم از افزایش 470 هزار بشکه‌ای صادرات این کشور بدون اعلام آمار دقیق خبر داد. انتظار می‌رود صادرات نفت خام عربستان در ماه مه به‌خاطر کاهش تولید این کشور پایین بیاید.

 

صادرات نفت خام روسیه هم در آوریل سال جاری میلادی به بالاترین رقم از زمان آغاز جنگ اوکراین رسید. فایننشال تایمز اعلام کرد روسیه 8.3 میلیون بشکه در روز در آوریل نفت صادر کرده، یعنی حدود 80 هزار بشکه بالاتر از ماه مارس.

 

آمار تولید این دو کشور پس‌از اجرایی شدن طرح کاهش 1.16 میلیون بشکه‌ای اوپک پلاس مسلماً پایین‌تر خواهد آمد. اما صادرات لزوماً از این قانون پیروی نمی‌کند. روسیه مخصوصاً قصد دارد جریان حجم بزرگی از بشکه‌های نفت خود را به سمت خریداران آسیایی تغییر مسیر دهد و تمایلی به از دست دادن سهم بازار خود با کاهش صادرات ندارد. اما نشانه‌هایی از کاهش تولید این کشور به چشم می‌خورد.

 

طبق اطلاعات کپلر، تولید نفت خام روسیه و میعانات گازی این کشور 350 هزار بشکه در روز در ماه مه نسبت‌به فوریه کاهش پیدا می‌‌کند و به 10.709 میلیون بشکه در روز می‌رسد. اما انتظار نمی‌رود این کاهش تولید با توجه به افزایش تقاضا در چین به‌عنوان اصلی‌ترین مشتری نفت روسیه در نیمه دوم سال جاری میلادی ادامه‌دار باشد و با توجه به افزایش تقاضا در آسیا، صادرات نفت روسیه هم کاهش قابل‌توجهی نخواهد داشت./ تسنیم

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار