ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

۲۵ هزار تاکسی در پایتخت نوسازی می‌شود

عضو شورای اسلامی شهر تهران از افتتاح فاز اول بزرگراه شهید شوشتری و بروجردی در تابستان امسال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمد آقامیری عضو شورای اسلامی شهر تهران، در خصوص نوسازی تاکسی‌ها در تهران گفت: قرار است امسال 25 هزار تاکسی در تهران نوسازی شود، البته این امر با کمک شرکت‌های خودروساز داخلی انجام می‌شود.

 

وی به فرسودگی ناوگان تاکسیرانی اشاره کرد و گفت: در برنامه سال جاری شهرداری تهران نوسازی ناوگان در دستورکار است و بودجه‌ای هم در این زمینه درنظر گرفته شده است.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بهره‌برداری از فاز اول پروژه بزرگراه شهید بروجردی در منطقه 18 شهرداری تهران، گفت: 5 تا 6 ملک معارض این پروژه هستند. شهرداری در حال رفع معارضین است و در اواسط تیر بهره‌برداری از فاز نخست انجام می‌شود.

 

آقامیری همچنین در خصوص پروژه بزرگراه شهید شوشتری گفت: فاز اول این پروژه هم در تابستان سال جاری آماده بهره‌برداری می شود.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران در خصوص اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام در تهران گفت: برخی از پروژه‌ها سال هاست که به حال خود رها شده‌اند و باید آنها را تعیین‌تکلیف کنیم که البته در دستورکار این دوره مدیریت شهری است.

 

وی ادامه داد: ما همچنین پروژه‌های جدیدی در حوزه ایمن‌سازی داریم. این موضوع در برنامه‌ریزی‌ها دیده شده است و امسال تمامی پروژه‌های نیمه تمام به اتمام می‌رسد.

 

به اعتقاد آقامیری، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام می‌تواند باعث باز شدن بخشی از گره‌های زندگی شهروندان شود و همچنین تردد را برای آنها تسهیل می کند. ما پروژه‌ های فرامنطقه‌ای داریم که در صورت اتمام می‌تواند تأثیرات مثبتی بر روی محلات داشته باشد./ فارس

ارسال نظر