دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

گفتگو‌های بی‌نتیجه آمریکایی‌ها برای افزایش سقف بدهی‌های دولت

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا پس از دیدار با بایدن اعلام کرد هنوز به توافقی درباره بدهی‌ها دست پیدا نکردیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر. کوین مک کارتی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از حزب جمهوریخواه دوشنبه گفت مذاکرات رو در روی وی با جو بایدن رئیس جمهور این کشور برای مانع شدن از عقب افتادن بدهی‌ها , «سازنده» بوده، ولی هنوز توافقی بدست نیامده است.

 

پایگاه اینترنتی وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: این دیدار در کاخ سفید پس از آن برگزار شد که بایدن زودتر از سفر به آسیا بازگشت تا پیش از پایان مهلت وزارت خزانه داری به کنگره برای اینکه اجازه استقراض داشته باشد به توافقی دست پیدا کند.

 

مک کارتی پس از گفتگو‌ها با بایدن گفت: «من احساس کردم گفتگویی سازنده داشتیم. ما هنوز به توافقی دست پیدا نکرده ایم، ولی احساس من این است که این گفتگو در حوزه‌هایی که ما اختلاف نظر داشتیم سازنده بود.»

 

وی به خبرنگاران گفت مذاکره کنندگان قصد دارند تمام تلاش خود را به عمل آورند تا طرف‌ها به هم نزدیک‌تر شوند و اینکه وی و بایدن «هر روز گفتگو خواهند کرد تا کار انجام شود.»

 

محدودیت‌های بدهی به طور دوره‌ای افزایش می‌یابد تا بازپرداخت وام‌هایی که مورد موافقت قرار گرفته و هزینه شده اند پوشش دهند، اما جمهوریخواهان کاخ سفید این بار اصرار دارند جلوگیری از عقب افتادن پرداخت بدهی‌ها با کاهش شدید همراه شود تا بدهی سی و یک تریلیون و ۸۰۰ میلیارد دلاری کشور، کاهش یابد.

 

در روز‌های گذشته، وزیرخزانه داری آمریکا تاکید کرد که اگر سقف بدهی افزایش نیابد، کسب‌وکار‌های آمریکایی شاهد سقوط ارزش سهام در بازار‌های اعتباری خواهند بود و دولت آمریکا نخواهد توانست به خانواده‌های نظامی و سالمندانی که به تامین اجتماعی متکی هستند، پول پرداخت کند.

 

وزیر خزانه داری آمریکا در ژانویه به قانونگذاران گفته بود که دولت آمریکا فقط تا اوایل ژوئن می‌تواند هزینه‌های خود را بدون افزایش سقف بدهی پرداخت کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار