آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

حکم اعدام قاتل «شهید استوار یکم قاسمی شیری» اجرا شد

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از اجرای حکم اعدام قاتل شهید قاسمی شیری در زندان بندرعباس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از اجرای حکم اعدام قاتل شهید قاسمی شیری در زندان مرکزی بندرعباس خبر داد.

 

وی با بیان اینکه رسیدگی به اتهامات عامل شهادت شهید والامقام استوار یکم رحیم قاسمی شیری در شعبه دادگاه انقلاب شهرستان بندرعباس منجر به صدور رأی محکومیت شده است، اظهار داشت: بر اساس رأی صادره، این محکوم به اتهام افساد فی‌الارض از طریق قاچاق مسلحانه مواد مخدر به اعدام و قتل عمد شهید رحیم قاسمی شیری به قصاص محکوم شده بود که پس از طی تمامی مراحل دادرسی و تشریفات در محاکم استان ضمن برخورداری از حق داشتن وکیل، پس از استفاده از حق اعاده دادرسی و عدم پذیرش آن در شعبه دیوان عالی کشور و تأیید حکم، بامداد امروز در محل زندان مرکزی بندرعباس به مرحله اجرا گذاشته شد.

 

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۹ کیلوگرم مواد مخدر نیز از این شرور مسلح و همدستان وی کشف شده است، تصریح کرد: این شرور مسلح برای فرار از چنگال قانون به تمامی روش‌های ممکن از جمله فرار از کشور و اقامت در یکی از کشورهای همسایه، تغییر و جعل هویت و تغییر چهره متوسل شده بود که در نهایت با اجرای یک عملیات ضربتی ضمن شناسایی توسط حافظان امنیت کشور دستگیر و مجازات شد.

 

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین با اشاره به شهادت ۳ نفر از پرسنل پلیس و مرزبانی هرمزگان طی کمتر از ۲ ماه در مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر، با هشدار به اخلال گران در نظم و امنیت عمومی خاطرنشان کرد: افرادی که سودای چنین جرایمی را در سر می‌پرورانند، آگاه باشند و بدانند که دستگاه قضایی قاطعانه با آنها برخورد می‌کند و مجازات هرگونه تعرض به ضابطان و پلیس، قاطع و بدون اغماض خواهد بود.

 

گفتنی است؛ شهید استوار یکم رحیم قاسمی شیری از مأموران فراجا بود که در جریان درگیری با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر در منطقه حاجی‌آباد استان هرمزگان به درجه رفیع شهادت نائل شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار