آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

آغاز طرح شناسایی و پلمب شرکت‌های هرمی

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی از اجرای مرحله اول طرح شناسایی و پلمب شرکت‌های هرمی و بازاریابی شبکه‌ای غیرمجاز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر. معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا از اجرای مرحله اول طرح شناسایی و پلمب شرکت‌های هرمی و بازاریابی شبکه‌ای غیرمجاز خبر داد.

 

سرهنگ عبداله چولکی در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: در راستای طرح شناسایی و پلمب شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای غیرمجاز و دسیسه‌های هرمی، مرحله اول این طرح با استفاده از امکانات و حداکثر توان پرسنلی و ظرفیت پلیس های تخصصی به مدت 6 روز در سراسر کشور به مرحله اجرا درآمد.

 

وی با بیان اینکه این طرح در اواسط اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد، افزود: کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی موفق شدند در عملیاتی هماهنگ و منسجم 157 نفر را دستگیر و 4 شرکت بازاریابی شبکه‌ای غیرمجاز و 8 مکان دسیسه‌های هرمی را پلمب کنند.

 

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: بیشترین آمار دستگیری و کشفیات به ترتیب مربوط به استان‌های البرز، فرماندهی ویژه غرب تهران، خراسان رضوی و تهران بزرگ است.

 

وی با بیان اینکه فعالیت شرکت‌های هرمی طبق قانون ممنوع است، تصریح کرد: وعده پرداخت سودهای کلان بابت معرفی زیر مجموعه از سوی گردانندگان (لیدرهای) این قبیل شرکت‌ها، پوچ و فریبکارانه است و افراد جویای کار نباید در دام این گونه شیادان گرفتار شوند.

 

سرهنگ چولکی خاطرنشان کرد: نحوه فعالیت شرکت‌های هرمی در سایت ایران هشدار www.iranhoshdar.ir اطلاع رسانی شده است که هموطنان می‌توانند با مراجعه به این سایت اطلاعات جامعی در خصوص فعالیت شرکت‌های هرمی کسب کنند.

 

وی ادامه داد: نحوه فعالیت و اسامی شرکت‌های بازاریابی شبکه ای نیز در سایت نتورک مارکتینگ www.networkmarketing.mimt.gov.ir و ایران هشدار اطلاع رسانی شده است.

 

این مقام انتظامی از شهروندان خواست که از پرداختن به فعالیت‌هایی که دریافت سود آن منوط به وارد کردن اعضای جدید است، خودداری کرده و موارد مشکوک را در اسرع وقت با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در میان بگذارند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار