اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

اعلام رتبه ایران در شاخص عملکرد لجستیک سال ۲۰۲۳

بر اساس گزارش بانک جهانی، ایران در شاخص عملکرد لجستیک (LPI) طی سال ۲۰۲۳ میلادی رتبه ۱۲۳ را کسب کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مطابق آمار منتشر شده بانک جهانی کشور سنگاپور رتبه یک در شاخص عملکرد لجستیک (LPI) را کسب کرده است. پس از سنگاپور، کشورهای فنلاند و دانمارک در رتبه دوم و سوم قرار دارند. کشورهای اتریش، بلژیک، کانادا، هنگ‌کنگ، سوئد و امارات نیز مشترکاً در رتبه هفتم رتبه‌بندی شاخص عملکرد لجستیک سال 2023 قرار دارند.

 

ژاپن به‌عنوان یکی از کشورهای آسیایی در این رتبه‌بندی بالاتر از چین تایپه، کره جنوبی، آمریکا،‌ استرالیا، چین،‌ یونان و ایتالیا در جایگاه سیزدهم دنیا قرار گرفته است.

 

قطر همسایه جنوبی ایران در رتبه 34 قرار گرفته و ترکیه جایگاه 38 را به خود اختصاص داده است. عمان نیز رتبه 43، کویت رتبه 51، ازبکستان رتبه 88، ارمنستان رتبه 97 و عراق رتبه 115 قرار دارند.

 

ایران نیز در گزارش مذکور رتبه 123 را در شاخص عملکرد لجستیک طی سال 2023 داشته است. در سال 2018 شاخص عملکرد لجستیک کشورمان 64 بود.

 

 LPI یک ابزار سنجش تعاملی است که برای کمک به کشورها ایجاد شده تا به این ترتیب چالش ها و فرصت هایی را که در عملکرد خود در لجستیک تجاری با آن روبرو هستند و آنچه می توانند برای بهبود عملکرد خود انجام دهند را شناسایی کنند. شاخص عملکرد لجستیک 2023 مقایسه بین 138 کشور را فراهم کرده است./تسنیم

ارسال نظر