فیش خرید دو بطری آب معدنی، باند سارقان مسلح را لو داد آیین‌نامه اجرایی ارتقاء رتبه‌بندی معلمان به تصویب دولت رسید  آغاز ثبت نام آزمون زبان دانشگاه آزاد جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه با تأخیر آغاز می‌شود «سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال ۲۰۲۵ از سوی نیچر اعلام شد ۲ متجاوز به عنف در زندان قائمشهر اعدام شدند مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

هوش مصنوعی به فتوشاپ اضافه می‌شود

شرکت ادوبی اعلام کرده که هوش مصنوعی مولد را به فتوشاپ اضافه می‌کند تا کاربران از آن برای ویرایش تصاویر خود استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ هوش مصنوعی مولد دنیای فناوری را متحول کرده و شرکت‌های زیادی سعی دارند تا از این مسابقه عقب نمانند؛ اکنون شرکت ادوبی از این فناوری در برنامه فتوشاپ استفاده کرده است.

ادوبی امروز اعلام کرد که ویژگی جدید «Generative Fill» در اواخر امسال به نرم‌افزار ویرایش عکس اضافه خواهد شد. این شرکت قول روش جدید جادویی را برای اینکار داده است، زیرا ویژگی مبتنی بر Firefly به شما امکان می‌دهد محتوای بصری را بر اساس درخواست‌های متنی گسترش دهید. برای مثال، اگر می‌خواهید در عکسی که گرفته‌اید، آسمان را تغییر دهید، قسمت مورد نظر را انتخاب کرده و تغییرات دلخواه را تایپ می‌کنید تا آن‌ها توسط فتوشاپ اعمال شوند. یا اگر نسبت ابعاد بیشتری برای عکس خود می‌خواهید ناحیه خارج از آن را انتخاب کرده و بخواهید تا صحنه را گسترش دهد.

اشلی استیل، معاون ارشد رسانه‌های دیجیتال ادوبی، می‌گوید: «Generative Fill سرعت و سهولت هوش مصنوعی را با قدرت و دقت فتوشاپ ترکیب می‌کند.»

ادوبی اعلام کرده که این ویژگی با پرسپکتیو، نور و سبک صحنه اصلی مطابقت دارد و به شما این امکان را می‌دهد تا تصاویر را به‌طور اساسی تغییر دهید.

تصاویر هوش مصنوعی ساخته شده در فتوشاپ با امضای دیجیتالی نامرئی کدگذاری می‌شوند که نشان می‌دهد ساخت انسان یا محصول هوش مصنوعی هستند.

این ویژگی از امروز به عنوان یک ماژول روی نسخه بتای دسکتاپ فتوشاپ در دسترس خواهد بود. ادوبی اظهار داشت که این ویژگی به طور کلی در نیمه دوم سال ۲۰۲۳ در دسترس خواهد بود. / انگجت