آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام کالاهای مشمول کالابرگ کدامند؟ راهنمای خرید با اعتبار الکترونیکی غول فناوری آمریکا 4800 نفر را اخراج می‌کند آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ بیت‌کوین صعود کرد

اعزام نخستین کاروان حج تمتع ۱۴۰۲ از امشب

اعزام نخستین کاروان حج تمتع ۱۴۰۲ از امشب مسئول عملیات حج شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: نخستین کاروان اعزامی حج تمتع ۱۴۰۲ امشب از سه فرودگاه یزد، امام و ساری اعزام می شوند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد حبیب الهی گفت: از ساعت ۲۲:۳۰ امشب، طی مراسمی نخستین گروه اعزامی حجاج از فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) بدرقه می‌شوند و ساعت ۰۰:۵۰ بامداد فردا عازم مدینه منوره خواهند شد. همچنین دو فرودگاه ساری و یزد نیز در نخستین روز عملیات حج پذیرای زائران خواهد بود و به این ترتیب نخستین پرواز زائران در فرودگاه ساری ساعت ۰۴:۴۰ و در فرودگاه یزد ساعت ۱۰:۳۰ به مدینه منوره انجام خواهد شد.

مسئول عملیات حج شرکت فرودگاه‌ها گفت: آخرین پرواز رفت در تاریخ اول تیر از فرودگاه‌های امام خمینی (ره)، همدان و گرگان انجام می‌شود. پرواز‌های برگشت نیز از سیزدهم تیرماه از فرودگاه‌های امام خمینی (ره)، ساری و یزد آغاز و تا تاریخ سوم مرداد که حجاج از فرودگاه‌های امام خمینی (ره)، اهواز و کرمان وارد میهن اسلامی می‌شوند، ادامه خواهد داشت.

حبیب الهی با اشاره به دو برابر شدن تعداد زائران خانه خدا گفت: با افزایش تعداد زائران نسبت به سال گذشته، میزان خدمات فرودگاهی نیز بیشتر خواهد بود به طوری که امسال بیش از دو هزار نفر در این حوزه فعالیت خواهند کرد. نقاط ضعف و قوت تجربیات سال‌های اخیر بررسی شده و باتمام توان به‌دنبال ارائه بهترین خدمات ممکن به زائرانی هستیم که بعد از سالیان سال انتظار به خانه خدا دعوت شده‌اند.

مسئول عملیات حج با اشاره به اختیارات خاص مدیران فرودگاه‌های عامل حج برای انجام بهتر این عملیات از سوی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، گفت: در این عملیات مدیران از اختیارات لازم برای تصمیم گیری و اقدام در خصوص موضوعات مختلف در کمترین زمان ممکن برخوردار هستند.

حبیب الهی با اشاره به اهمیت وجود جلوه‌های بصری ویژه در فرودگاه‌های عامل حج گفت: زائران باید معنویت و رنگ و بوی مناسک حج را در فرودگاه‌ها احساس کنند و بر همین اساس اقدامات لازم در فرودگاه‌های کشور انجام خواهد شد.

او از مشایعت کنندگان زائران خانه خدا در استان‌های کشور خواست؛ به منظور ارائه خدمات هرچه بهتر به زائران و نیز جلوگیری از ایجاد ترافیک و ازدحام در اطراف فرودگاه، مراسم بدرقه حجاج پیش از مراجعت آن‌ها به فرودگاه‌ها انجام شود و تا حد امکان از مراجعه به فرودگاه‌ها خودداری کنند. با هماهنگی انجام شده توسط مدیران فرودگاه ها، نیرو‌های اورژانس با توان مضاعف در فرودگاه‌های عامل حج برای ارائه خدمات پزشکی حضور خواهند داشت. امسال حدود ۸۸ هزار زائر عازم سرزمین وحی می‌شوند و فرودگاه حضرت امام با اعزام ۲۵ هزار و فرودگاه مشهد با اعزام ۱۳ هزار زائر بیشترین اعزام و فرودگاه‌های رشت با اعزام ۴۶۰ زائر و قشم و چابهار با اعزام ۲۳۰ زائر کمترین اعزام را به کشور عربستان خواهند داشت./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار