لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

ماجرای ضرب و شتم پرسنل اورژانس چه بود؟

سرپرست اورژانس استان تهران از ضرب و شتم پرسنل این مرکز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسماعیل توکلی از ضرب و شتم نیروی اورژانس استان تهران خبر داد و گفت: حوالی ساعت ۱۶:۱۷ دقیقه روز گذشته (سه شنبه)، گزارشی مبنی بر تصادف یک دستگاه موتورسیکلت و عابر پیاده به مرکز ۱۱۵ اورژانس استان تهران اعلام شد.

 

سرپرست اورژانس استان تهران خاطرنشان کرد: بلافاصله نیروهای اورژانس استان تهران به محل حادثه در خاک سفید تهرانپارس اعزام شدند.

 

توکلی تصریح کرد: زمانی که کارشناسان اورژانس در حال خدمت رسانی بودند ناگهان عده ای از تماشاگران حادثه! به بهانه تاخیر اورژانس با کارشناسان درگیری فیزیکی پیدا می‌کنند و منجر به جراحت شدید پرسنل خدوم اورژانس و آسیب به آمبولانس می‌شوند.

 

وی با تاکید بر اینکه میزان ناوگان و منابع فعلی جوابگوی حجم درخواست مددجویان نیست، افزود: نیاز به عزم جدی در کشور جهت بهبود شرایط حال حاضر اورژانس استان تهران است.

 

توکلی تصریح کرد: هم‌اکنون کارشناس حادثه دیده تحت مراقبت پزشکی هستند و اداره حقوقی اورژانس تا حصول نتیجه و مجازات خاطیان پیگیر شکایت از این افراد است.

 

وی تاکید کرد: با توجه به کمبود منابع و فرسودگی ناوگان و خستگی همکاران عزیز و پرتلاش بدلیل حجم بالای ماموریت های اعزامی، از مردم فهیم درخواستم دارم از رفتارهای عجولانه و هیجانی نسبت به برخی از تاخیرهای ناخواسته همکاران ما پرهیز کنند.

 

سرپرست اورژانس استان تهران در پایان گفت: قطعا درکنار ارائه خدمت به مردم شریف، کرامت همکاران تلاشگر اورژانس ۱۱۵ و حفظ سلامتی این عزیزان از اولویت های مهم ما است و با هرگونه تعدی از طریق مراجع قضایی برخورد می شود و تا حصول نتیجه پیگیری جدی ادامه پیدا خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار