مدیرعامل استقلال استعفا کرد تراکتور فاتح سوپرجام فوتبال ایران شد شکست سهیلا منصوریان در بازی‌های جهانی چنگدو واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

وضعیت سردرگم بورس در ساعات پایانی معاملات امروز ۳ خرداد ۱۴۰۲

بازار سهام اگرچه روز جاری را در واکنش به اخبار روز گذشته مبنی بر تعیین نرخ تسعیر ارز شرکت های پتروشیمی و پالایشی و با استقبال از این گروه، مثبت آغاز کرد، اما عرضه ها در ساعت های پایانی بازار شدت گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  بازار سهام آخرین روز کاری هفته را اگر چه متاثر از اخبار تغییر نرخ تسعیر خوراک با رشد و صعود آغاز کرد، اما رفته رفته هر چه به ساعت های انتهایی بازار نزدیک شدیم، از میزان تقاضا در بازار کاسته شد و شاهد افزایش عرضه ها بودیم.

 

بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با رشدی 15 هزار واحدی به 2 میلیون و 345 هزار واحد رسید. همچنین شاخص کل هم‌وزن نیز رشدی 1400 واحدی را تجربه کرد و به ارتفاع 792 هزار واحد رسید.

 

گفتنی است سه نماد «شبندر»، «شپنا» و «شتران» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «وسپهر»، «شگویا» و «آریا» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند. همچنین سه نماد «پی پاد»، «وبملت» و «خودرو» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «دی»، «کرمان» و «چخزر» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

 

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 2 خرداد ماه 1402، مبلغ 12 هزار میلیارد و 400 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 134 میلیارد تومان پول از بورس خارج کردند.

 

در بازار امروز 172 نماد در محدوده مثبت و 234 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 171 نماد در محدوده مثبت و 146 نماد در محدوده منفی معامله شدند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار