شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

معاون پارلمانی رئیس جمهور:لایحه برنامه هفتم، هفته آینده به مجلس می‌رود

معاون پارلمانی رئیس جمهور:لایحه برنامه هفتم، هفته آینده به مجلس می‌رود معاون پارلمانی رئیس جمهور از آماده سازی لایحه برنامه هفتم توسعه در دولت خبر داد و گفت: این لایحه هفته هفته آینده تقدیم مجلس شورای اسلامی می شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 25
کد خبر: ۱۸۶۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید محمد حسینی درباره زمان تقدیم لایحه برنامه هفتم توسعه به مجلس اظهار داشت: همه بررسی‌ها انجام شده و مورد خاصی باقی نمانده است و منتظر اقدام و نامه سازمان برنامه و بودجه در این زمینه هستیم.

وی با یادآوری سفر سه روزه رئیس جمهور به اندونزی در هفته جاری، خاطر نشان کرد که اینکه هنوز لایحه برنامه هفتم تقدیم مجلس نشده، شاید به این دلیل است که منتظر بازگشت آیت الله رئیسی از این سفر بودند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه اشکالات و ایرادات پیش نویس لایحه از سوی دستگاههای اجرایی رفع شده و وفاقی درباره این لایحه در دولت ایجاد شده است، ابزار امیدواری کرد که نمایندگان مجلس نیز از این برنامه حمایت کنند.

حسینی با بیان اینکه لایحه برنامه هفتم برای توسعه کشور در پنج سال آینده بسیار کمک کننده است، اظهار داشت: مفاد این لایحه نوع نگاه دولت را به مسائل مهم با توجه به تأکید رهبر انقلاب بر مسأله‌محوری را نشان می‌دهد.

به گفته معاون رئیس جمهور، اساس برنامه هفتم بر این مبناست که مسأله اصلی چیست و چه راهکارهایی وجود دارد تا دولت مجوز لازم را بگیرد و اختیارات کافی را برای اقدام و رفع مشکلات داشته باشد.

وزرای پیشنهادی به ترتیب به مجلس معرفی می‌شوند

معاون پارلمانی رئیس جمهور همچنین درباره معرفی پیشنهادی دولت برای وزارتخانه‌های جهادکشاورزی و صمت گفت: پس از رأی اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، نسبت به معرفی وزرای بعدی اقدام خواهیم کرد.

حسینی یادآور شد: به طور طبیعی با معرفی وزرا، تعدادی موافق و تعدادی مخالف در مجلس شورای اسلامی وجود دارد؛ بنای ما گفت‌وگو برای رفع ابهامات با نمایندگان مخالف است تا به وزیر پیشنهادی اعتماد شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار