درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

اصلی‌ترین پیام سفر رئیس‌جمهور به اندونزی

رئیس شورای اطلاع‌رسانی سفر رئیس جمهور به یک کشور مسلمان را حاوی پیام‌های متعد دانست و گفت: اصلی‌ترین پیام آن، این است که دنیا در سه الی چهار کشور و در یک منطقه خاص در اروپا خلاصه نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 25
کد خبر: ۱۸۶۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سپهر خلجی» درباره فصل جدیدی از روابط ایران با کشورهای مسلمان در دولت رئیسی گفت: یکی از راهبردهای دولت سیزدهم در سیاست خارجی، تغییر نگاه نسبت به ظرفیت‌های بین المللی است و یکی از آنها که بارها رئیس جمهور بیان کرده، ارتباطات همسایگی و یکی از این ظرفیت‌ها هم کشورهای مسلمان‌ نظیر مالزی، پاکستان و اندونزی و دیگر کشورها هستند که به طور عموم از جمعیت‌ بالا برخوردارند.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: گام بلند دیپلماسی دولت مردمی با کشورهای مسلمان است که در دوره‌هایی از سیاست خارجی که تنها توجه به غرب محوری بود، مغفول قرار گرفتند و این به معنی محروم کردن کشور از ظرفیت‌های بزرگ بین‌المللی است.

خلجی به اشتراکات فراوان جمهوری اسلامی ایران با کشورهای مسلمان از لحاظ دین و ظرفیت‌های نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: یک ظرفیت عظیمی از امکانات بین‌المللی در این نظم جدید جهانی که در حال ایجاد است، باید از آن استفاده کرد.

وی ادامه داد: درک همین موضوع و با توجه به سفر اخیر رئیس جمهور به کشورمسلمان اندونزی و استقبال از وی و امضا ۱۱ سند همکاری حاوی پیام های متعددی است که اصلی ترین پیام آن در جهان این است که دنیا در سه الی چهار کشور و در یک منطقه خاص در اروپا خلاصه نمی‌شود.

به گفته خلجی، جهان در واقع ۲۰۰ واحد سیاسی است و ما از همه ظرفیت‌های بین المللی باید استفاده کنیم.ضمن اینکه اشتراکات زیادی هم داریم.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت درباره اینکه رئیس‌جمهور در سال جدید دور سفرهای خارجی خود را از کشورهای مسلمان چون سوریه و اندونزی آغاز کرده است و برنامه جدیدی در این زمینه دارد گفت: بله، الزما نه به کشورهای مسلمان. اما حتما برنامه سفرهای رئیس‌جمهور در روزهای آینده ادامه خواهد داشت و با رویکردهای جدید و ظرفیت‌هایی که تاکنون کمتر به آن در دوره‌های قبل توجه شده بود.

خلجی درباره اینکه آیا در دولت در معرفی ۲ گزینه برای تصدی وزارت خانه های صمت و جهاد کشاورزی به جمع بندی رسیده است؟ پاسخ داد: هنوز جمع بندی نشده است. اما دولت اصرار دارد تا سریعتر تکلیف گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پروش مشخص شود و رای لازم را کسب کند.

وی درباره تغییرات جدید در کابینه گفت: در حال حاضر تغییراتی در دستور کار نیست./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار