سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

تعداد تماشاگران دربی ۱۰۱ مشخص شد

معاون باشگاه پرسپولیس گفت: در جایگاهی نیستیم که بخواهیم درباره داور فینال جام حذفی اظهارنظر کنیم و هر داوری که انتخاب شود، احترام می‌گذاریم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 26
کد خبر: ۱۸۶۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد محمدی که میهمان تلفنی برنامه تلویزیونی «ورزشگاه» بود، درباره صعود پرسپولیس به فینال و احتمال کسب دوگانه قهرمانی با سرمربیگری یحیی گل‌محمدی گفت: تمام تلاش ما این است که این اتفاق بیفتد. در واقع همه تلاش‌مان را می‌کنیم تا تیم کارش را در آرامش انجام بدهد. خدا بخواهد، اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

 

وی ادامه داد: در فوتبال برخی اوقات ممکن است یک تیم متضرر شود یا منتفع اما این هم جزئی از فوتبال است. باید زیرساخت‌های داوری را ایجاد کنیم و سپس نسبت به آن توقع داشتیم.

 

محمدی درباره احتمال حضور داور خارجی یا ایرانی برای فینال جام حذفی عنوان کرد: در جایگاهی نیستیم که بخواهیم در این باره اظهار نظر کنیم. هرکسی باشد، احترام می‌گذاریم.

 

معاون باشگاه پرسپولیس درباره قوانین جدید نقل و انتقالاتی اظهار داشت: من به نمایندگی از باشگاه در جلسه مدیران شرکت کردم و صحبت‌های خوبی مطرح شد. یکسری بندهای نقل و انتقالاتی عملیاتی است اما یکسری از آنها عملیاتی نمی‌شود. من هم نظرات خودمم را انتقال دادم، البته هنوز این موارد ابلاغ قانونی به ما نشده است. یکی از مواردی که به نصیرزاده گفتم، درباره بازیکنان خارجی بود. در بند مربوطه آمده است که اگر بازیکن خارجی در 60 درصد بازی‌ها به میدان نرود، یک سهمیه از سال بعدی کم شود. من گفتم که این موضوع به بازیکنان خودمان لطمه می‌زند. اگر قرار باشد خارجی‌های زیادی بیایند و جوانان خودمان دیده نشوند، این خوب نیست.

 

وی درباره تعداد تماشاگران در دربی فینال جام حذفی گفت: چیزی که در جلسه شورای تامین صحبت شد، فکر می‌کنم 25 تا 30 هزار نفر بود. به هر حال 9 منطقه از سکوهای طبقه اول در حال تعمیر هستند. فکر می‌کنم بین 30 تا 35 هزار تماشاگر به ورزشگاه بیایند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار