آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

شروط جدید آمریکا برای مذاکره مستقیم با ایران

وزیر امورخارجه آمریکا در یادداشتی گستاخانه به تکرار ادعاهای خصمانه و بی‌اساس خود علیه کشورمان پرداخت و مدعی شد که فشارهای دولت ترامپ نظام ایران را تضعیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 07
کد خبر: ۱۸۶۲۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ،  وزیر امورخارجه آمریکا در یادداشتی گستاخانه به تکرار ادعاهای خصمانه و بی‌اساس خود علیه کشورمان پرداخت و مدعی شد که فشارهای دولت ترامپ نظام ایران را تضعیف کرده است.

 

مایک پمپئو وزیر امورخارجه آمریکا در یادداشتی در یواس‌ای تودی، بار دیگر ادعاهای نخ نما و واهی مقامات آمریکایی علیه کشورمان را تکرار کرد و بدون اشاره به نقش مخرب و ثبات‌زدای واشنگتن در منطقه مدعی شد: ما به دنبال روزی هستیم که بتوانیم صلحی را که ایرانی‌ها و همسایگانشان استحقاق آن را دارند، برای آنها برقرار کنیم.

 

وی در یادداشت پر از اتهام خود هدف از سیاست رئیس جمهور آمریکا برای اعمال فشار حداکثری بر ایران را قطع درآمدهای ایران و مجبور کردن سران این کشور به نشستن پای میز مذاکره به منظور حصول یک توافق جامع و ماندگار توصیف کرد.

 

پمپئو با این ادعا که ایران حتی تحت برجام نیز به فعالیت‌های مخرب خود ادامه داده است، با لحنی گستاخانه نوشت: توافق جامعی که ما به دنبال حصول آن با ایران هستیم باید چهار موضوع کلیدی را در بر بگیرد؛ برنامه هسته‌ای ایران، توسعه و اشاعه موشک‌های بالستیک، حمایت از گروه‌های تروریستی و بازداشت غیرقانونی و رفتار با شهروندان آمریکایی.

 

وزیر امورخارجه آمریکا بار دیگر ادعای واهی این کشور مبنی بر حمایت مالی و تسلیحاتی ایران از حوثی‌های یمن و همچنین پشتیبانی از دولت مشروع سوریه را مطرح کرد.

 

وی در ادامه به حمایت ایران از حزب‌الله در لبنان اشاره کرد و مدعی شد که آنها مردم لبنان را به خطر می‌اندازند و بی‌ثباتی را گسترش می‌دهند.

 

وی در بخش پایانی گزارش خود این ادعای مضحک را مطرح کرد که آمریکا علی‌رغم فشارهای تضعیف کننده خود علیه ایران خواهان حصول توافقی جامع برای برقراری رابطه‌ای صلح‌آمیزتر و با ثبات (با ایران) است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
کاربر
Germany
۲۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۶
0
0
من از اون روزی می ترسم اینقدر طولش بدید که مثل جنگ به خواسته های آمریکا تن دهید بابا فکری اساسی کنید تا دیر نشده .
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار