ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

شروط جدید آمریکا برای مذاکره مستقیم با ایران

وزیر امورخارجه آمریکا در یادداشتی گستاخانه به تکرار ادعاهای خصمانه و بی‌اساس خود علیه کشورمان پرداخت و مدعی شد که فشارهای دولت ترامپ نظام ایران را تضعیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 07
کد خبر: ۱۸۶۲۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ،  وزیر امورخارجه آمریکا در یادداشتی گستاخانه به تکرار ادعاهای خصمانه و بی‌اساس خود علیه کشورمان پرداخت و مدعی شد که فشارهای دولت ترامپ نظام ایران را تضعیف کرده است.

 

مایک پمپئو وزیر امورخارجه آمریکا در یادداشتی در یواس‌ای تودی، بار دیگر ادعاهای نخ نما و واهی مقامات آمریکایی علیه کشورمان را تکرار کرد و بدون اشاره به نقش مخرب و ثبات‌زدای واشنگتن در منطقه مدعی شد: ما به دنبال روزی هستیم که بتوانیم صلحی را که ایرانی‌ها و همسایگانشان استحقاق آن را دارند، برای آنها برقرار کنیم.

 

وی در یادداشت پر از اتهام خود هدف از سیاست رئیس جمهور آمریکا برای اعمال فشار حداکثری بر ایران را قطع درآمدهای ایران و مجبور کردن سران این کشور به نشستن پای میز مذاکره به منظور حصول یک توافق جامع و ماندگار توصیف کرد.

 

پمپئو با این ادعا که ایران حتی تحت برجام نیز به فعالیت‌های مخرب خود ادامه داده است، با لحنی گستاخانه نوشت: توافق جامعی که ما به دنبال حصول آن با ایران هستیم باید چهار موضوع کلیدی را در بر بگیرد؛ برنامه هسته‌ای ایران، توسعه و اشاعه موشک‌های بالستیک، حمایت از گروه‌های تروریستی و بازداشت غیرقانونی و رفتار با شهروندان آمریکایی.

 

وزیر امورخارجه آمریکا بار دیگر ادعای واهی این کشور مبنی بر حمایت مالی و تسلیحاتی ایران از حوثی‌های یمن و همچنین پشتیبانی از دولت مشروع سوریه را مطرح کرد.

 

وی در ادامه به حمایت ایران از حزب‌الله در لبنان اشاره کرد و مدعی شد که آنها مردم لبنان را به خطر می‌اندازند و بی‌ثباتی را گسترش می‌دهند.

 

وی در بخش پایانی گزارش خود این ادعای مضحک را مطرح کرد که آمریکا علی‌رغم فشارهای تضعیف کننده خود علیه ایران خواهان حصول توافقی جامع برای برقراری رابطه‌ای صلح‌آمیزتر و با ثبات (با ایران) است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
کاربر
Germany
۲۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۶
0
0
من از اون روزی می ترسم اینقدر طولش بدید که مثل جنگ به خواسته های آمریکا تن دهید بابا فکری اساسی کنید تا دیر نشده .
آخرین اخبار