چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

واکنش سازمان ملل به محدودیت تردد ظریف در نیویورک

سازمان ملل اعلام کرد که از محدودیت اعمال شده بر تردد وزیر امورخارجه ایران و هیئت همراهش در نیویورک نگران است و این نگرانی خود را به اطلاع کشور میزبان رسانده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان ملل اعلام کرد که از محدودیت اعمال شده بر تردد وزیر امورخارجه ایران و هیئت همراهش در نیویورک نگران است و این نگرانی خود را به اطلاع کشور میزبان رسانده است.

 

فرهان حق سخنگوی سازمان ملل با بیان اینکه سازمان ملل از محدودیت تردد محمد جواد ظریف، وزیر امورخارجه ایران و هیئت همراهش در نیویورک نگران است، گفت که دبیرخانه این سازمان برای بررسی این موضوع با دیپلمات‌های آمریکایی و ایرانی در تماس است.

 

وزیر امورخارجه ایران از روز یک‌شنبه برای شرکت در نشست شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل در نیویورک به سر می‌برد.

 

فرهان حق گفت: دبیرخانه سازمان ملل از محدودیت تردد اعمال شده به وسیله کشور میزبان بر اعضای هیأت نمایندگی دائمی ایران در سازمان ملل مطلع است. دبیرخانه در تماس نزدیک با نمایندگی‌های آمریکا و ایران است و نگرانی خود را به اطلاع کشور میزبان رسانده است.

 

واشنگتن ماه گذشته (میلادی) تهدید کرد که قصد دارد نام محمد جواد ظریف را در فهرست تحریمی خود قرار دهد. روادید سفر او نیز پس از موافقت مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا صادر شد ولی دولت آمریکا او را به تردد میان مقر سازمان ملل، دفتر نمایندگی ایران در این سازمان، اقامتگاه سفیر ایران در سازمان ملل و فرودگاه جان اف کندی نیویورک محدود کرده است.

 

برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در گفت‌وگو با فاکس نیوز گفت که هیچ یک از مقامات آمریکایی قرار نیست با ظریف دیدار کند.

 

وی همچنین تصریح کرد که محدودیت اعمال شده بر تردد وزیر امورخارجه ایران کاملاً مطابق با تعهدات آمریکا به سازمان ملل طبق توافق ۱۹۴۷ است.

 

هوک در ادامه اظهار داشت: هیچ کانال پشت پرده‌ای میان واشنگتن و تهران وجود ندارد. هر آنچه گفته می‌شود به‌طور آشکارا توسط رئیس جمهور و وزیر امورخارجه بیان می‌شود.

 

وزیر امورخارجه آمریکا در گفت‌وگو با روزنامه واشنگتن پست درباره علت اعمال محدودیت‌های جدید برای ظریف گفت: دیپلمات‌های آمریکایی در تهران رفت و آمدی ندارند، بنابراین دلیلی نمی‌بینیم که دیپلمات‌های ایرانی هم آزادانه در نیویورک تردد کنند.

 

ایران و آمریکا روابط دیپلماتیک ندارند اما طبق توافق ۱۹۴۷ مقر سازمان ملل، آمریکا به عنوان میزبان این سازمان برای حضور دیپلمات‌های خارجی در سازمان ملزم به صدور روادید است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار