پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

شرط بازگشت استقلال به آسیا

آیا باشگاه استقلال شانسی برای بازگشت به لیگ قهرمانان آسیا دارد؟
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای هفته گذشته تشکیل جلسه داد تا مشخص شود کدام یک از باشگاه‌های فوتبال ایران می‌توانند به عنوان باشگاه‌های حرفه‌ای خود را به کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی کنند.


نتیجه مشخص بود؛ بدهی‌های کلان داخلی و خارجی باشگاه‌های فوتبال و نداشتن تراز مالی مشخص در کنار بحث مالکیت مشترک دلایل عمده عدم صدور مجوز حرفه‌ای برای باشگاه‌های فوتبال ایران، به‌خصوص سرخابی‌های پایتخت هستند.

 

پس از پایان جلسه و اعلام کمیته صدور مجوز حرفه‌ای مشخص شد استقلال به دلیل عدم تعیین تکلیف بدهی‌هایش در زمان مقرر مجوز نگرفته است.


با توجه به حواشی که پیرامون مدیریت آبی‌های پایتخت وجود داشت از حدود دو ماه قبل همه می‌دانستند که استقلال به احتمال بسیار زیاد از آسیا حذف شده منتهی همانطور که وزیر ورزش به بازگشت استقلال به آسیا امیدوار است، عضو کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای هم با امیدواری درباره این مساله صحبت کرده است.


کاظم اولیایی که امروز مهمان برنامه ورزشگاه در شبکه 5 سیما بود در واکنش به این موضوع گفت: در مورد بحث مالی استقلال باید بگویم فیفا و AFC به باشگاه‌ها و فدراسیون ایران بدهکار هستند و به دلیل تحریم‌ها نمی‌توانند این بدهی را پرداخت کنند. چرا ما نتوانستیم به موقع طلب یک فرد خارجی را بپردازیم. 3، 4 سال قبل هم چنین اتفاقی افتاد و استقلال نتوانست به پروییچ پرداخت کند آنها هم دلیل استقلال را پذیرفتند. بحث تحریم‌ها استدلال قابل قبولی است و اگر حمایت کافی شود می‌توان کارهایی انجام داد.


عضو کمیته صدور مجوز حرفه‌ای صحبتهایش را اینگونه ادامه داد: در صورت دفاع مناسب حجت کریمی سرپرست استقلال در AFC و همراهی تاج و سایر ایرانی های حاضر در کنفدراسیون فوتبال آسیا استقلال مجوز حرفه ای دریافت خواهد کرد و در لیگ قهرمانان حاضر خواهد شد./ فوتبالی

ارسال نظر