سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

پرونده مالی ایرانی‌ها در فیفا افزایش می‌یابد؟

یک مربی فوتبال اعتقاد دارد با توجه به بی‌ثباتی بازار ارز، با افزایش سهمیه بازیکنان خارجی، پرونده تیم‌های ایرانی هم در فیفا افزایش می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 04
کد خبر: ۱۸۷۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهتاش فریبا در پاسخ به این پرسش که آیا با افزایش سهمیه بازیکنان خارجی موافق هستید یا خیر؟ اظهار کرد: از دو منظر باید به این موضوع نگاه کرد یکی بحث اقتصادی که به نظر می‌رسد فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به دنبال آن هستند تا قرارداد بازیکنان ایرانی را بشکنند و دوم از نظر بحث فنی است. باید دید بازیکنانی خارجی که جذب فوتبال می‌شوند از نظر فنی می‌توانند جایگزین بازیکنان داخلی در لیگ شوند یا خیر؟ البته استقلال ۲ بازیکن خارجی دارد که جزو نفرات خوب تیم است و در تمام بازی‌ها مشارکت دارند یا دفاع وسط پرسپولیس جزو بهترین بازیکن لیگ بود، اما از مهاجمش کمتر استفاده کرد، همچنین بازیکن دفاع وسط سپاهان عملکرد موفقی در لیگ داشت، اما از ۲ بازیکن خارجی خود استفاده بهینه‌ای نکرد.
بازیکن خارجی باید بهتر از داخلی‌ها باشد

وی در پاسخ به این پرسش که آیا فکر می‌کنید حضور خارجی‌ها باعث افزایش کیفیت لیگ برتر می‌شود یا خیر؟ گفت: اگر بازیکن خارجی که به لیگ اضافه می‌شود باعث ارتقاء سطح لیگ شود قطعا حضورش تاثیرگذار است، اما اگر قرار باشد به خاطر مصدومیت یا محرومیت روی نیمکت بنشیند هدر رفتن پول است. بازیکن خارجی باید یک سر و گردن از بازیکنان داخلی بالا باشد که جذب چنین بازیکنانی هزینه زیادی دارد.

پیشکسوت استقلال همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا به نظر شما با افزایش تعداد خارجی‌ها تعداد پرونده‌های مالی در فیفا افزایش پیدا می‌کند و چه راهکاری برای کنترل بدهی مالی تیم‌ها می‌توان در نظر گرفت؟ افزود: شک نکنید با قیمت دلار امروز و با نوسانات ارزی که با آن روبرو هستیم پرونده‌های مالی در فیفا زیاد می‌شود. اگر تورم را در نظر بگیریم می‌بینید که با تورم ۷۰ درصد قیمت بازیکنان داخلی نیز با همین نرخ تورم افزایش پیدا می‌کند، در نتیجه، چون بازیکن داخلی قراردادش بیشتر از بازیکن خارجی است باشگاه‌ها بازیکن خارجی می‌آورند، البته بازیکنان خارجی، چون پولشان را به دلار دریافت می‌کنند تورم تاثیری روی آن‌ها ندارد.

فریبا در پایان در پاسخ به این سوال که با افزایش تعداد خارجی‌ها به ۷ بازیکن، ممکن است سطح بازیکنان داخلی افت و یا بالاتر برود؟ تصریح کرد: وقتی تعداد بازیکنان خارجی در فوتبال بیشتر می‌شود یک تعدادی از بازیکنان داخلی از لیگ جا می‌مانند، در نتیجه اگر بازیکن خارجی باکیفیت به رشد و پیشرفت فوتبال کمک کند بازیکن داخلی سعی می‌کند در کنارش تجربه‌اندوزی کند و تلاشش را برای ارتقای سطح فنی خود چند برابر می‌کند؛ بنابراین وقتی عرضه کم می‌شود تقاضا نیز خواه یا ناخواه افزایش پیدا می‌کند. / ایسنا

ارسال نظر