محسن رضایی: نامه ونس را مطالعه کردم و هنوز پاسخی به آن ندادم/ تصمیم جدیدی به صورت رسمی و حکومتی درباره تغییر دکترین هسته‌ای گرفته نشده است تاکید سرلشکر رضایی بر اشراف کامل رهبر معظم انقلاب بر مسائل مختلف سردار نقدی: دشمن می‌خواهد مردم را از حاکمیت جدا کند علم‌الهدی: در صورت حمله آمریکا کابل‌های ارتباط جهانی در تنگه هرمز را قطع می‌کنیم سپاه اعلام کرد: انفجار سومین نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز سپاه: دو نفتکش متخلف در آب‌های جنوبی تنگه هرمز متوقف شدند ارتش: شمپاد دشمن را منهدم کردیم/ حریق دو نفتکش در شرق تنگه هرمز خطیب جمعه تهران: نخبگان پیشنهادهای خود درباره بازنگری در دکترین هسته‌ای را ارائه کنند معاون وزیر کشور: خون شهدای میناب جبهه دشمن را رسوا کرد ترامپ توان آغاز جنگ با ایران را ندارد «لبیک یا خامنه‌ای» در دارالذکر؛ عهد دوباره عراقی‌ها در حرم امام رضا(ع) محکومیت شدید ادعای مداخله‌جویانه امارات و کانادا درباره جزایر ایران سپاه: تعداد پهپادهای آمریکایی MQ-۱ و MQ-۹ شکار شده در «صیدگاه هرمز» به ۶۸ فروند رسید بقایی: حضور پرشور مردم در میادین و تجمعات شبانه، پشتوانه اقتدار و دیپلماسی ایران است وزارت اطلاعات خبر داد: دستگیری 4 هسته تروریستی جنوب شرق

سردار سلیمانی: آغاز فعالیت بسیج برای جوانی جمعیت با طرح ازدواج آسان

سردار سلیمانی: آغاز فعالیت بسیج برای جوانی جمعیت با طرح ازدواج آسان رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به فعالیت‌های این نهاد برای جوانی جمعیت گفت: طرح مربوط به جوانی جمعیت را با طرح ازدواج آسان از سال گذشته آغاز کردیم و ‌امیدواریم نتایج آن را در سال جاری و سال آینده مشاهده کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز در همایش فرماندهان نیروهای مسلح که به‌ مناسبت روز ملی جوانی جمعیت در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: طرح مربوط به جوانی جمعیت را با طرح ازدواج آسان از سال گذشته آغاز کردیم و ‌امیدواریم نتایج آن را در سال جاری و سال آینده مشاهده کنیم. البته ما در بسیج کارها را به صورت مردم‌ پایه انجام می‌دهیم.

 

وی ‌ادامه داد: طرح نفس که مربوط به مبارزه با سقط جنین است را ابتدا در یکی ‌از استان‌ها به صورت آزمایشی آغاز کردیم که پس از کسب نتایج امیدوارکننده اجرای این طرح را هم اکنون در ۱۷ استان انجام می‌دهیم.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: هماهنگی و هم افزایی با دستگاه‌های کشوری به خوبی صورت ‌می‌گیرد که به عنوان مثال در این رابطه یک‌ تفاهم‌نامه با سازمان نظام ‌روانشناسی و سه تفاهم هم ‌با وزارت بهداشت داشتیم؛ علاوه بر این ۱۱۰‌ مرکز خانواده هم مجوز ‌فعالیت ‌گرفتند که این عدد به ۵۰۰‌ مرکز افزایش می‌‌یابد.

 

سردار سلیمانی در پایان تصریح کرد: امیدواریم امتداد مردمی طرح‌های بسیج در رابطه با جوانی ‌جمعیت در همه دستگاه‌ها و‌ نیروهای مسلح نیز صورت گیرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار