تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

رستمی: عده‌ای عمداً تلاش کردند مسیر شعار «آتش به اختیار» را منحرف کنند

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: یک عده از روی تعمد تلاش کردند تا مسیر شعار «آتش به اختیار» را منحرف کنند و آن را به حرکت غیرقانونی، حرکت‌های بدون محاسبه، بی‌تدبیری و سنگ‌اندازی در بدنه اجرایی کشور معنا کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 08
کد خبر: ۱۸۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در بیستمین نشست اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل با اشاره به چگونگی شکل گیری این اتحادیه گفت: یک زمان عده‌ای تلاش کردند تا انجمن های اسلامی را که در ابتدای انقلاب با رویکردی شتاب بخش در راستای حرکت انقلاب اسلامی شکل گرفته بود و برکت‌هایی مانند دانشجویان پیرو خط امام را در مقاطعی به همراه داشت را از مسیر خود جدا کنند.

 

رستمی در ادامه با اشاره به اقدامات دانشجویان در این زمان برای بازگشت تشکل‌های دانشجویی به مسیر اصیل انقلابی و اسلامی تاکید کرد: درستی این حرکت زمانی بیشتر دیده شد که بخشی از انجمن‌های اسلامی پس از مدتی دچار مشکلاتی مانند نزدیک شدن به جریان معارض و پناهندگی به نظام سلطه شدند.

 

وی افزود: توجه به تطبیق شاخص ها و اصلاح درونی و مواظبت از انحرافاتی که ممکن است در مسیر هر حرکت جمعی رخ دهد از لوازم کار تشکیلاتی است. در این مسیر نظارتی انقلابی و هوشمندانه در جریان حرکت لازم است.

 

رستمی در ادامه گفت: مقام معظم رهبری از گام دوم انقلاب اسلامی به عنوان گام دوم خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی تعبیر کردند. بیانیه مخاطب و ماموریتش برعهده جوانان است. البته این که بیانیه گام دوم خطاب به جوانان صادر می شود نافی از رسالت ها و ماموریت های غیرجوانان نیست. این حرکت حرکت پر شتاب و دامنه دار است.

 

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه ​خطاب بیانیه به جوان ها به معنای استفاده نکردن از افرادی که غیر جوان هستند، نیست. ادامه داد: برخی به اشتباه از این بیانیه تلقی کردند که رهبر انقلاب دیگر هیچ ماموریتی را به غیرجوان ها واگذار نخواهند کرد و همین موضوع باعث شد از برخی انتصاب های ایشان تعجب کنند.

 

رستمیگفت: برای مثال در دیدار رهبر معظم انقلاب با جهادگران یکی از سوالاتی که از ایشان پرسیده شد این بود که با توجه به جوانگرایی که در بیانیه گام دوم آمده است چرا در برخی از انتصاب ها از افرادی استفاده می شود که جوان نیستند. رهبر انقلاب نیز در این جلسه در پاسخ با تاکید بر اینکه نباید ابتدای انقلاب و اکنون را با یکدیگر مقایسه کرد فرمودند ما انقلاب را در حالی شروع کردیم که افرادی که با تجربه بودند و می توانستند بار مسئولیت را بر عهده بگیرند زیاد نبودند. اما امروز ما تجربه بلندی داریم و نمی توانیم نسبت به این تجریه ها بی تفاوت باشیم.

 

رستمی در ادامه با اشاره به استفاده نادرست برخی از شعار «آتش به اختیار» گفت: مقام معظم رهبری به جوانان فرمودند آتش به اختیار عمل کنید. اما یک عده فهمیده و یک عده از روی تعمد تلاش کردند تا این موضوع را منحرف کنند و آن را به معنای حرکت غیر قانونی، حرکت های بدون محاسبه، بی تدبیری و سنگ اندازی در بدنه اجرایی کشور مطرح کنند.

 

نماینده رهبر انقلاب در دانشگاه ها ادامه داد: این در حالی بود که رهبر انقلاب تعریف دقیقی از این عبارت داده و گفتند: در جایی که قوای تصمیم گیری و عاقله درست و دقیق عمل نمی کند آنجا باید نیروهای دغدغه مند و دارای توانایی بر اساس تدبیر و دقت و با توانایی، آتش به اختیار میدان را رها نکنند.

 

وی افزود: اگر تشکل‌های دانشجویی احساس کردند بدنه سیاستگذار و تصمیم گیر چه در قوه‌های مجریه، قضاییه و مقننه و چه در شوراهای عالی به وظایف خود عمل نمی کنند و یا دارای اختلالاتی هستند، آنگاه است که نمی توانند دست بر روی دست بگذارند و باید بر اساس تشخیص درست و با تدبیر و عقلانیت عمل کنند.

 

رستمی در خاتمه با اشاره به تجلیل رهبر معظم انقلاب از مطالبه گری دانشجویان گفت: در نکاتی مانند مطالبه شفافیت توسط تشکل های دانشجویی رهبر انقلاب حرکت های جوانان را تحسین می کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار