پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

حمله جنگنده‌های صهیونیستی به پایتخت سوریه

حمله جنگنده‌های صهیونیستی به پایتخت سوریه در پی حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به دمشق و حومه آن، پدافند هوایی ارتش سوریه فعال شده و با موشک‌های متخاصم مقابله کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، منابع محلی بامداد دوشنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار مهیب در آسمان دمشق،‌ پایتخت سوریه خبر دادند.

 

خبرگزاری «سانا» گزارش داد که پدافند هوایی ارتش سوریه در حال مقابله با اهداف متخاصم در آسمان دمشق و حومه آن است.

 

برخی منابع محلی نیز می‌گویند رژیم صهیونیستی در حال انجام حملات هوایی گسترده‌ای به پایتخت سوریه و اطراف آن است.

 

گزارش‌های دریافتی از سوریه حاکی از شروع موج دوم حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به دمشق و هدف قرار گرفتن مناطقی در جنوب آن است.

 

رسانه‌های عربی نیز از پرواز گسترده جنگنده‌های صهیونیستی بر فراز جولان اشغالی و دریاچه طبریا در شمال فلسطین اشغالی خبر می‌دهند.

 

دقایقی بعد منابع محلی خبر دادند که حداقل یک فروند موشک به هدفی در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی دمشق اصابت کرده است.

 

خبرگزاری سانا ساعتی بعد به نقل از یک مقام نظامی سوریه نوشت: «حوالی ساعت ۲۳:۴۵ دقیقه شامگاه یکشنبه ۲۸ می ۲۰۲۳، دشمن اسرائیلی از سمت جولان اشغالی سوریه نقاطی در اطراف دمشق را هدف حمله هوایی قرار داد. پدافند هوایی ما موشک‌های متجاوز را رهگیری و تعدادی از آنها را ساقط کرد و خسارت مادی محدودی نیز وارد شد».

 

پیش از این نیز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به اهدافی در فرودگاه بین‌المللی حلب و منطقه «السفیره» حمله کردند که بر اثر این حملات، باند فرودگاه به‌دلیل آسیب دیدن، غیرفعال شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار