حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

هیأت امنیتی عراق به ریاست «قاسم الاعرجی» به ایران می‌آیند

مشاور امنیت ملی عراق در صدر هیأتی امنیتی به منظور بحث و بررسی روند تامین امنیت مرزها با ایران، امروز (دوشنبه) وارد تهران می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق، صبح امروز (دوشنبه) بغداد را به مقصد تهران ترک کرد.

 

وبگاه «شفق نیوز» به نقل از دفتر مشاور امنیت ملی عراق خبر داد که قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی این کشور به دستور نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق در صدر هیأتی امنیتی به منظور بحث و بررسی روند تامین امنیت مرزها با ایران امروز رهسپار ایران شده است.

 

روزنامه «العربی الجدید»، دوم ماه جاری، به نقل از منابع آگاه خبر داده بود که مشاور امنیت ملی عراق به منظور بررسی مسئله کنترل مرزها و بررسی فعالیت گروهک‌های کُرد تجزیه‌طلب در خطوط مرزی طی چند روز آینده به ایران سفر می‌کند.

 

یک منبع در دفتر مشاور امنیت ملی عراق به این رسانه قطری گفته بود: «به منظور بررسی آخرین دستاوردهای دولت در زمینه تأمین امنیت مرزها و همچنین پیشبرد مسئله حفظ آرامش و جلوگیری از حمله مجدد به مناطق مرزی عراق» مشاور امنیت ملی عراق به تهران سفر خواهد کرد.

 

خبرگزاری رسمی عراق (واع) نیز اخیرا به نقل از الاعرجی گزارش داده بود که وی در جریان گفت‌وگو با وابسته نظامی ایران در بغداد، مسائل مربوط به افزایش امنیت و مسئولیت دو کشور در زمینه تأمین امنیت مرزها را بررسی کرده است.

 

سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیشتر در اظهاراتی اشاره کرده بود که دولت عراق متعهد شده است گروهک‌های تروریستی در مجاورت مرزهای غربی ایران را خلع سلاح کند.

 

فرمانده نیروی زمینی سپاه در ادامه با بیان اینکه نیروی زمینی سپاه منتظر عملی شدن تعهدات طرف عراقی است، هشدار داد که در صورت عدم عمل به توافق، حملات سپاه علیه گروهک‌های تجزیه‌طلب ادامه خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار