سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

تاکید هرتزوگ بر گسترش روابط ترکیه و اسرائیل

تاکید هرتزوگ بر گسترش روابط ترکیه و اسرائیل رئیس رژیم صهیونیستی ضمن تبریک گفتن پیروزی رجب طیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه ابراز اطمینان کرد که روابط تل‌آویو و آنکارا تقویت خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه واکنش‌ها به نتیجه دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه، اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی با انتشار یک پیام توئیتری به رجب طیب اردوغان تبریک گفت.

 

به دنبال مشخص شدن نتیجه دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه، اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی به رجب طیب اردوغان پیروزی در انتخابات را تبریک گفت و پیش‌بینی خود درباره آینده روابط تل‌آویو و آنکارا را بیان کرد.

 

رئیس رژیم اشغالگر قدس در صفحه توئیتر شخصی خود به سه زبان عبری، انگلیسی و ترکیه‌ای درباره دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه پیام منتشر کرد.

 

اسحاق هرتزوگ در پیام توئیتری خود نوشت: «به رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه پیروزی در انتخابات را تبریک می‌گویم. من اطمینان دارم که ما به کار مشترک برای تقویت و توسعه روابط خوب بین ترکیه و اسرائیل ادامه خواهیم داد».

 

تبریک رئیس رژیم صهیونیستی به اردوغان در شرایطی مطرح شده که اسحاق هرتزگ اواسط اسفند ماه ۱۴۰۰ سفری رسمی به آنکارا داشت و مورد استقبال رئیس‌جمهور ترکیه قرار گرفت.

 

رئیس‌جمهور ترکیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای صهیونیست خود، سفر رئیس رژیم صهیونیستی به این کشور را «نقطه‌عطفی در روابط» دو طرف توصیف کرده بود.

 

به دنبال این سفر، روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی گرم شد و مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه هم به قدس اشغالی سفر کرد. به دنبال این تحولات، سفرای آنکارا و تل‌آویو هم کارشان را در ترکیه و رژیم صهیونیستی از سر گرفتند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار